تحلیل اثر بخشی فناوری اطلاعات (ICT) بر خلاقیت و نوآوری، عملکردتحصیلی، و اشتغال زایی دانشجویان دانشگاه های استان البرز


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل اثر بخشی فناوری اطلاعات (ICT) بر خلاقیت و نوآوری، عملکردتحصیلی، و اشتغال زایی دانشجویان دانشگاه های استان البرز دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل اثر بخشی فناوری اطلاعات (ICT) بر خلاقیت و نوآوری، عملکردتحصیلی، و اشتغال زایی دانشجویان دانشگاه های استان البرز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل اثر بخشی فناوری اطلاعات (ICT) بر خلاقیت و نوآوری، عملکردتحصیلی، و اشتغال زایی دانشجویان دانشگاه های استان البرز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل اثر بخشی فناوری اطلاعات (ICT) بر خلاقیت و نوآوری، عملکردتحصیلی، و اشتغال زایی دانشجویان دانشگاه های استان البرز :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

اشتغالزایی سهم عمده و نقش ویژه ای در توسعه فناوری اطلاعات دارد و از این نظر مرزهای فکری و عملی را در جوامع سنتی شکسته و زمینه مناسبی را برای رشد فکر و خلاقیت و پویایی بخشیدن به کسب و کار فراهم نموده است. مقاله حاضر از نوع علی مقایسهای به تحلیل اثر بخشی فناوری اطلاعات (ICT) بر خلاقیت و نوآوری، عملکردتحصیلی، و اشتغال زایی دانشجویان دانشگاه های استان البرز میپردازد.جامعه آماری شامل کلیه دانشجویان دانشگاه های استان البرز ، که در سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در مقطع کارشناسی به تحصیل مشغول بودند، می باشد که با روش نمونه گیری طبقه ای (۵۴۳ زن و ۳۶۵ مرد) انتخاب شده اند. ابزارهای تحقیق پرسشنامه آزمون کار آفرینی، پرسشنامه خلاقیت و نوآوری عمومی شرر و همکاران می باشد و در متغیر عملکردتحصیلی از معدل دانشجویان استفاده شده است. برای تحلیل داده ها از دو سطح توصیفی (میانگین، میانه، انحراف استاندارد و…) و استنباطی (آزمون تحلیل واریانس چندمتغیره) استفاده شد. نتایج تحلیل واریانس تأثیر ICT به طورکلی (به طور همزمان) بر خلاقیت و نوآوری، عملکردتحصیلی، و اشتغال زایی دانشجویان دانشگاه های استان البرز در سطح ۰۱/ و به تفکیک در مردان و زنان نیز در سطح ۰/۰۱ معنی دار می باشد. با توجه به نتایج به دست آمده از تجزیه و تحلیل داده ها، تأثیر ICT بر خلاقیت و نوآوری، عملکردتحصیلی، و اشتغال زایی دانشجویان دانشگاه های استان البرز تأیید گردید..

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.