بررسی کیفیت اسانس گیاه مریم نخودی (Teucrium polium L) در شرق و مرکز استان مازندران


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کیفیت اسانس گیاه مریم نخودی (Teucrium polium L) در شرق و مرکز استان مازندران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کیفیت اسانس گیاه مریم نخودی (Teucrium polium L) در شرق و مرکز استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کیفیت اسانس گیاه مریم نخودی (Teucrium polium L) در شرق و مرکز استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کیفیت اسانس گیاه مریم نخودی (Teucrium polium L) در شرق و مرکز استان مازندران :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

جهت بررسی کیفیت اسانس گیاه Teucrium polium L در شرق و مرکز استان مازندران سرشاخه های گلدار این گیاه از رویشگاه های این نواحی که به ترتیب از G1 تا G6 کدگذاری شده بودند جمع آوری ، خشک و اسانس گیری شدند سپس به کمک دستگاه های GC و GC/MS اسانس ها آنالیز گشتند. ترکیبات بالای ۱۵% اسانس ها عبارت بودند از شرق استان : G1 سابینن (۲۸/۴%) G2 ژرماکرن دی (۱۹/۶۴%) ، سابینن (۱۸/۷۵%) G3 سابینن (۲۸/۵۸%) مرکز استان : G4 ای – نرولیدول (۲۳/۲۱%) ، سابینن (۲۰/۱۴%) G5 سابینن (۳۱/۳۵%) ، ای – نرولیدول (۱۵/۸۱%) ، G6 سابینن (۲۶/۹۳%) ، بتا – پینن (۲۱/۲۳%).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.