بررسی کیفیت اسانس گیاه مریم نخودی (Teucrium polium L) در شرق و مرکز استان مازندران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی کیفیت اسانس گیاه مریم نخودی (Teucrium polium L) در شرق و مرکز استان مازندران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی کیفیت اسانس گیاه مریم نخودی (Teucrium polium L) در شرق و مرکز استان مازندران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کیفیت اسانس گیاه مریم نخودی (Teucrium polium L) در شرق و مرکز استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی کیفیت اسانس گیاه مریم نخودی (Teucrium polium L) در شرق و مرکز استان مازندران :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
جهت بررسی کیفیت اسانس گیاه Teucrium polium L در شرق و مرکز استان مازندران سرشاخه های گلدار این گیاه از رویشگاه های این نواحی که به ترتیب از G1 تا G6 کدگذاری شده بودند جمع آوری ، خشک و اسانس گیری شدند سپس به کمک دستگاه های GC و GC/MS اسانس ها آنالیز گشتند. ترکیبات بالای ۱۵% اسانس ها عبارت بودند از شرق استان : G1 سابینن (۲۸/۴%) G2 ژرماکرن دی (۱۹/۶۴%) ، سابینن (۱۸/۷۵%) G3 سابینن (۲۸/۵۸%) مرکز استان : G4 ای – نرولیدول (۲۳/۲۱%) ، سابینن (۲۰/۱۴%) G5 سابینن (۳۱/۳۵%) ، ای – نرولیدول (۱۵/۸۱%) ، G6 سابینن (۲۶/۹۳%) ، بتا – پینن (۲۱/۲۳%).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.