نقش هیومیک اسید روی بهبود عمر انبارمانی میوه توت فرنگی رقم پاروس


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش هیومیک اسید روی بهبود عمر انبارمانی میوه توت فرنگی رقم پاروس دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش هیومیک اسید روی بهبود عمر انبارمانی میوه توت فرنگی رقم پاروس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش هیومیک اسید روی بهبود عمر انبارمانی میوه توت فرنگی رقم پاروس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش هیومیک اسید روی بهبود عمر انبارمانی میوه توت فرنگی رقم پاروس :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در پژوهش حاضر به بررسی تیمار قبل از برداشت هیومیک اسیدروی تغییرات بیوشیمیایی میوه توت فرنگی Fragaria × ananassa Duch.) ) رقم پاروس طی انبارمانی پرداخته شده است. گیاهان توت فرنگی باهیومیک اسید صفر شاهد، ۲۵ و ۵۵ میلی گرم بر لیتر در مرحله گلدهی تیمار شدند ومیوه های برداشته شده در دمای یک درج ه ۵۵ درصد برای مدت ۵۵ روزانبارمانی سانتیگراد و با رطوبت نسبی ۰۵شدند. پارامترهایی مانند میزان پوسیدگی، اسیدیته و اسید قابل تیتراسیون بررسی شدند. نتایج نشان دادند، میوه های تیمار شده با هیومیک اسید ۵۵ میلی گرم بر لیتر نسبت به تیمار شاهد به طورمعنی داری طی انبارمانی، پوسیدگی را کاهش دادند. تغییرات میزان اسیدیته و اسیدهای قابل تیتراسیون طی انبارمانی در میوه های تیمار شده نسبت به تیمار شاهد کمتر بود. بطور کلی نتایجنشان دادند کاربرد هیومیک اسید ۵۵ میلی گرم بر لیتر موثرترین تیمار بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.