تاثیر اسیدآسکوربیک بربرخی پارامترهای فیزیولوژیکی وبیوشیمیایی گیاه لوبیارقم جیرفتی acutifolius Phaseolus تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر اسیدآسکوربیک بربرخی پارامترهای فیزیولوژیکی وبیوشیمیایی گیاه لوبیارقم جیرفتی acutifolius Phaseolus تحت تنش شوری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر اسیدآسکوربیک بربرخی پارامترهای فیزیولوژیکی وبیوشیمیایی گیاه لوبیارقم جیرفتی acutifolius Phaseolus تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اسیدآسکوربیک بربرخی پارامترهای فیزیولوژیکی وبیوشیمیایی گیاه لوبیارقم جیرفتی acutifolius Phaseolus تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر اسیدآسکوربیک بربرخی پارامترهای فیزیولوژیکی وبیوشیمیایی گیاه لوبیارقم جیرفتی acutifolius Phaseolus تحت تنش شوری :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

اسید آسکوربیک یکی از مهم ترین آنتی اکسیدان های محلول در آب است که به عنوان یک ملکول آنتی اکسیدان درگیر در تنش های زنده و غیرزنده شناخته شده است. این پژوهش به منظور بررسی تأثیراسید آسکوربیک بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه لوبیای جیرفتی تحت شرایط تنش شوری انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه سطح کلریدسدیم (۰ ، ۵ و ۱۰ درصد) و سه سطح اسیدآسکوربیک (۰ ، ۱۰ و ۱۵ میکرومولار) و با سه تکرار در شرایط کنترل شده گلخانه ای انجام گردید. نتایج نشان داد که تنش شوری اثرکاهنده و معنی داری بر خصوصیات فیزیولوژیکی از جمله کلروفیل a و b کل کلروفیل وکاروتنوئید داشت. تیمار بوته ها بااسید آسکوربیک باعث افزایش معنی دار محتوای کلروفیل a و b کل کلروفیل و کاروتنوئیدگردید. با افزایش غلظت کلرید سدیم میزان پرولین، کربوهیدرات های محلول و فعالیت آنزیم های کاتالاز و پراکسیداز به طور معنی داری افزایش، در حالی که میزان پروتئین های محلول کاهش یافت. کاربرداسید آسکوربیک در شرایط شوری سبب افزایش بیشتر کربوهیدرات های محلول، پرولین، پروتئین ها و فعالیت آنزیم کاتالاز گردید در حا لی که آنزیم پراکسیداز کاهش چشمگیری نشان داد. بر اساس نتایج به دست آمده از این پژوهش می توان استفاده ازاسید آسکوربیک را به منظورکاهش اثرات مضرکلریدسدیم برگیاه لوبیا جیرفتی توصیه نمود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.