بررسی اثرحفاظتی عصاره الکلی یونجه Medicago sativa برروی آنزیم های عملکردی کبدوپارامترهای خونی درمسمومیت کبدی درجوجه های گوشتی نژاد rass


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرحفاظتی عصاره الکلی یونجه Medicago sativa برروی آنزیم های عملکردی کبدوپارامترهای خونی درمسمومیت کبدی درجوجه های گوشتی نژاد rass دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرحفاظتی عصاره الکلی یونجه Medicago sativa برروی آنزیم های عملکردی کبدوپارامترهای خونی درمسمومیت کبدی درجوجه های گوشتی نژاد rass  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرحفاظتی عصاره الکلی یونجه Medicago sativa برروی آنزیم های عملکردی کبدوپارامترهای خونی درمسمومیت کبدی درجوجه های گوشتی نژاد rass،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرحفاظتی عصاره الکلی یونجه Medicago sativa برروی آنزیم های عملکردی کبدوپارامترهای خونی درمسمومیت کبدی درجوجه های گوشتی نژاد rass :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

اکثربیماریهای رایج درصنعت مرغداری کشورکه بطور همه گیرجوجه های گوشتی را مبتلا می نمایند عملکرد کبد را مختلف می نمایند کبد به عنوان دام تشخیصی بسیارمهم درجوجه های گوشتی مطرح است و ازطرفی به دلیل تشدید متابولیسم درجوجه های گوشتی بمنظور افزایش تولید و راندمان کبد به عنوان مرکز مهم درگیر درمتابولیسم و واسطه ی مهم دستگاه گوارش و خون ازاهمیت خاصی برخوردار است و هرگونه اسیب کبدی درجوجه های گوشتی درنخستین گام روی تغذیه و درنتیجه راندمان تولید جوجه ها تاثیر خواهد داشت تعداد ۸۰قطعه جوجه یک روزه بطور تصادفی به چهارتیمار و۲۰تکرار برای هرتیمار تقسیم شدند تیمارها شامل: شاهد کتنرل شاهد مسموم یونجه ۱رقیق مسموم یونجه ۲غلیظ مسموم می باشد و درپایان دوره پرورش انزیم هیا شاخص عملکرد کبد AST, ALT,ALP به همراه فاکتورهای خونی پروتئین تام البومین و بیلیروبین سرم تعین شد که نتایج به شرح زیرمیب اشد: تیماره ازلحاظ انزیمهای کبدی کاهش نشان داده اند ولی ازلحاظ اماری یونجه ۱ مسمونم برای انزیم کبدی Alt درسطح P<0/05و انزیم کبدی ALP درسطح P<0/01معنی دار بوده و انزیم دیگر یعنی aST کاهش مع نی داری را نشان داد و ازحیث فاکتور T.P همه گروه ها نسبت به گروه شاهد مسموم بطور معنی داری درسطح P<0/01دارای میانگین کمتری هستند عصاره الکلی یونجه درغلظت ۰/۱ درصد اثرحفاظتی برکبد درشرایط مسمومیت دارد و سبب کاهش معنی دارانزیم های کبدی ALT,ALP درجوجه های گوشتی میگردد و درغلظت بالاتر باتوجه به ساپونین بالای یونجه باعث خنثی نمودن خاصیت سمیت زدایی عصاره یونجه میگردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.