بررسی اثرات تنش شوری کلریدسدیم برخصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای رشددرگیاه لوبیارقم چیتی acutifolius Phaseolus


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات تنش شوری کلریدسدیم برخصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای رشددرگیاه لوبیارقم چیتی acutifolius Phaseolus دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات تنش شوری کلریدسدیم برخصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای رشددرگیاه لوبیارقم چیتی acutifolius Phaseolus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات تنش شوری کلریدسدیم برخصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای رشددرگیاه لوبیارقم چیتی acutifolius Phaseolus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات تنش شوری کلریدسدیم برخصوصیات فیزیولوژیکی و پارامترهای رشددرگیاه لوبیارقم چیتی acutifolius Phaseolus :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

شوری خاک و آب از عوامل کاهش دهنده رشد و عملکرد بسیاری از محصولات کشاورزی در ایران می باشد. لوبیای جیرفتی (phaseolus acutifoliu) از خانواده بقولات مربوط به زیر خانواده پروانه واران است. این گیاه از نظر تغذیه ای اهمیت فراوان دارد و منبع مهمی از پروتئین ها و ویتامین هایی چون ریبو فلاوین، کاروتن و ویتامین ث بوده و از نظر کلسیم و آهن نیز غنی است. این پژوهش به منظور بررسی اثر شوری بر پارمترهای فیزیولوژیکی و رشد در گیاه لوبیای جیرفتی انجام گردید. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح (۰ ، ۵ و ۱۰ درصد) و با سه تکرار در شرایط کنترل شده گلخانه ای انجام گردید. نتایج نشان داد که تنش شوری اثر کاهنده و معنی داری بر خصوصیات فیزیولوژیکی از جمله کلروفیل a و b کل کلروفیل، کاروتنوئید، و پارامترهای رشد داشت. در حالی که میزان پرولین، کربوهیدرات های محلول پروتئین ها و آنزیم های کاتالاز و پراکسیداز افزایش معنی داری نشان دادند. بر اساس نتایج به دست آمده از این پژوهش می توان نتیجه گیری کرد که افزایش اسید آمینه پرولین، پروتئین ها و آنزیم های آنتی اکسیدانی کاتالاز و پراکسیداز باعث مقامت گیاه در برابر تنش شوری می گردند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.