ارزیابی برخی از معیارهای رشد و تغذیه ای ماهی قزل آلا ی رنگین کمان در استفاده از سطوح مختلف پربیوتیک تپاکس همراه با جیره غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی برخی از معیارهای رشد و تغذیه ای ماهی قزل آلا ی رنگین کمان در استفاده از سطوح مختلف پربیوتیک تپاکس همراه با جیره غذایی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی برخی از معیارهای رشد و تغذیه ای ماهی قزل آلا ی رنگین کمان در استفاده از سطوح مختلف پربیوتیک تپاکس همراه با جیره غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی برخی از معیارهای رشد و تغذیه ای ماهی قزل آلا ی رنگین کمان در استفاده از سطوح مختلف پربیوتیک تپاکس همراه با جیره غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی برخی از معیارهای رشد و تغذیه ای ماهی قزل آلا ی رنگین کمان در استفاده از سطوح مختلف پربیوتیک تپاکس همراه با جیره غذایی :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

در این تحقیق تاثیر پربیوتیک تجاریTHEPAX حاوی سلولهای غیرفعال شده مخمر ساکارومایسس سروایسیا بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و شاخصهای کارآیی تغذیه بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزنی۱۰/۴۳ گرم مورد بررسی قرار گرفت. تپاکس در پنج سطح۰گروه شاهد ۰/۰۵ و۵×۵ ۱۰ سلول درگرم ۰/۵ ۶ ۱۰ ×۵ و۱ ۵×۷ ۱۰ و۱/۵ ۷ ۱۰×۵ گرم پروبیوتیک در کیلوگرم غذا در غالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار استفاده شد. عملکرد رشد میانگین وزن نهایی، میزان رشد ویژه، ضریب تبدیل غذایی، شاخص وضعیت و درصد بازماندگی و شاخصهایکارآیی تغذیه (نرخ کارایی و ارزش تولیدی پروتئین، انرژی و چربی ) در طی یک دوره آزمایش ۸۰ روزه مورد سنجش قرار گرفتند. بر اساس نتایج، هیچ تفاوتهای معنی داری در میانگین افزایش وزن، میزان رشد ویژه، شاخص وضعیتضریب تبدیل غذایی و میزان بازماندگی بین گروههای تحت تیمار و شاهد وجود نداشتP>0/05 در مقایسه ترکیبکل لاشه نیز هیچ تفاوتهای معنی داری در محتوای رطوبت، چربی خام و انرژی ناخالص بین گروههای آزمایشی و شاهدوجود نداشتندP>0/05 در رابطه با میزان پروتئین خام و خاکستر بین گروههای آزمایشی و گروه شاهد تفاوتهایمعنی داری مشاهده شدP<0/05 بیشترین میزان پروتئین خام و خاکستر را ماهیان تغذیه شده با ۰/۰۵گرم پربیوتیک و کمترین میزان را ماهیان تغذیه شده با ۱ گرم پربیوتیک نشان دادند. نتایج نشان داد که استفاده از پربیوتیک تپاکس در غلضت های پائین۰/۰۵ گرم بر کیلوگرم غذا می تواند باعث افزایش میزان پروتئین و خاکستر لاشه در بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.