الگو واره های نوین در معماری معاصر کشورهای اسلامی – تحلیل و بررسی الگوواره ای معماری معاصر در کشورهای اسلامی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 الگو واره های نوین در معماری معاصر کشورهای اسلامی – تحلیل و بررسی الگوواره ای معماری معاصر در کشورهای اسلامی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد الگو واره های نوین در معماری معاصر کشورهای اسلامی – تحلیل و بررسی الگوواره ای معماری معاصر در کشورهای اسلامی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی الگو واره های نوین در معماری معاصر کشورهای اسلامی – تحلیل و بررسی الگوواره ای معماری معاصر در کشورهای اسلامی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن الگو واره های نوین در معماری معاصر کشورهای اسلامی – تحلیل و بررسی الگوواره ای معماری معاصر در کشورهای اسلامی :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

در سالهای اخیر بحث بر سر گفتمان معماری معاصر اسلامی یا به تعبیر برخی دیگر معماری معاصر در کشورهایاسلامی سمت و سوهای تازه ای به خود گرفته است. شاید پیشتر تصور می شد که منظور از اینگونه عبارات یعنی تکرارصوری از شکل ها و فرم های معماری که در دوران اولیه اسلامی وجود داشته و یا تلفیق کردن آنها با ساختمان هایامروز. اما نمونه های نوین معماری در این کشورها نمایانگر نگره های جدید در این حوزه است. معماری معاصرکشورهای اسلامی نیز در سالهای اخیر دچار تحولات چشم گیری شده است. بسان تحولاتی که در از سال ۲۰۱۰میلادی در ساختارهای سیاسی برخی از این کشورها صورت گرفت. جنبش های صورت گرفته در کشورهای اسلامینظیر مصر، لیبی و یمن گرفته تا مراکش و عربستان سعودی. رویکردهای معماری در کشورهای اسلامی در چهار دههگذشته شامل : تجدید حیات گرایی، بومی گرایی، رویکردهای بین المللی (مدرنیسم و پست مدرن)، منطقه گرایی ومحیط گرایی بوده است. در سالهای اخیر تاکید بر عناصر تغییر شکل یافته معماری گذشته در این کشورها (مانند استفادهاز هندسه پارامتریک در طرح ها) توام با تلفیق گرایش های معماری پایدار تبدیل به دستور زبان جدیدی در معماریکشورهای اسلامی شده است. بررسی ویژگیهای معماری در نمونه های معماری معاصر کشورهای اسلامی نشان میدهند که در سالهای اخیر مولفه های قابل بازشناسی این نمونه از معماری شامل مواردی است نظیر: تاکید بر فرآیندطراحی به جای محصول معماری، استفاده از رویکردهای مشارکتی در طراحی، توجه به ویژگیهای معماری پایدار(استفاده از شاخصه های طراحی سبز در ساختمان و توجه به موضوع انرژی)، استفاده از شبکه های فضایی هندسی(پوسته پارامتریک) در فرم بیرونی بنا و تلفیق مصالح بومی با مصالح مدرن.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.