بررسی کیفیت اسانس گیاه مریم نخودی (Teucrium polium L) در شرق و غرب استان مازندران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی کیفیت اسانس گیاه مریم نخودی (Teucrium polium L) در شرق و غرب استان مازندران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی کیفیت اسانس گیاه مریم نخودی (Teucrium polium L) در شرق و غرب استان مازندران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کیفیت اسانس گیاه مریم نخودی (Teucrium polium L) در شرق و غرب استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی کیفیت اسانس گیاه مریم نخودی (Teucrium polium L) در شرق و غرب استان مازندران :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
ا Teucrium polium L متعلق به تیره نعناعیان است جهت بررسی و مقایسه کیفیت اسانس آن در شرق و غرب مازندران سرشاخه های گلدار گیاه از رویشگاه های این نواحی که به ترتیب از G1 تا G6 نامگذاری شده بودند جمع آوری، خشک و اسانس گیری شدند سپس به کمک دستگاه های GCو GC/MS اسانس ها انالیز گشتند. ترکیبات بالای ۱۵% در اسانس ها عبارت بودند از شرق استان : G1 سابینن (۲۸/۴%) G2 ژرماکرن دی (۱۹/۶۴%) ، سابینن (۱۸/۷۵%) G3 سابینن (۲۸/۵۸%) غرب استان: G4 سابینن (۱۵/۴۷%) G5 ژرماکرن دی (۱۸/۰۷%) ، سابینن (۱۲%) G6 سابینن (۲۹/۳۰%).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.