پهنه بندی زراعی – اقلیمی اراضی کشاورزی مازندران برای کشت گندم دیم با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پهنه بندی زراعی – اقلیمی اراضی کشاورزی مازندران برای کشت گندم دیم با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پهنه بندی زراعی – اقلیمی اراضی کشاورزی مازندران برای کشت گندم دیم با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پهنه بندی زراعی – اقلیمی اراضی کشاورزی مازندران برای کشت گندم دیم با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پهنه بندی زراعی – اقلیمی اراضی کشاورزی مازندران برای کشت گندم دیم با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

شناخت عوامل آب و هوایی و اثر آنها بر گیاهان زراعی یکی از مهمترین عوامل مؤثر در افزایش تولید و بهره وری میباشد و این موضوع به ویژه در زراعت دیم از اهمیت بالایی برخوردار است. با توجه به اینکه گندم مهمترین محصول زراعی کشور است و نقش بارزی در تأمین تغذیه مردم دارد، اگر بتوان با توجه با نیارمندی های دمایی و رطوبتی این محصول، مناطق مستعد کشت گندم دیم را شناسایی نموده و محدودیتها یا توانمندیهایی اقلیمی را شناسایی کرد. در پژوهش حاضر به پهنه بندی زراعی – اقلیمی گندم دیم در سطح استان مازندران با استفاده از فرآیند تحلیل سلسه مراتبی (AHP) اقدام شده است. برای این منظور از عوامل اقلیمی مانند رطوبت نسبی، درجه حرارت تراکمی – روز، بارش فصل بهار، بارش فصل زمستان، بارش فصل پاییز و بارش سالانه استفاده شده است که اراضی با استعداد بسیار مناسب ۳۴ درصد از مساحت استان، اراضی با استعداد مناسب ۲۴ درصد از اراضی استان، اراضی با استعداد متوسط ۳۵ درصد و اراضی با شرایط فاقد ارزش لازم ۷ درصد از مساحت استان را شامل گردید. به طور کلی، مناطق مستعد کشت از جنوب به شمال و غرب به شرق افزایش مییابد که بخش دشت استان بهترین شرایط از نظر کشت را دارا میباشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.