بررسی ساختارهای زیرسطحی و بهینه سازی حفاریهای اکتشافی با استفاده از روش ژئوفیزیکی تموگرافی مقاومت ویژه (مطالعه موردی: تونل پیچ شیطان – محور هراز)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ساختارهای زیرسطحی و بهینه سازی حفاریهای اکتشافی با استفاده از روش ژئوفیزیکی تموگرافی مقاومت ویژه (مطالعه موردی: تونل پیچ شیطان – محور هراز) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ساختارهای زیرسطحی و بهینه سازی حفاریهای اکتشافی با استفاده از روش ژئوفیزیکی تموگرافی مقاومت ویژه (مطالعه موردی: تونل پیچ شیطان – محور هراز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ساختارهای زیرسطحی و بهینه سازی حفاریهای اکتشافی با استفاده از روش ژئوفیزیکی تموگرافی مقاومت ویژه (مطالعه موردی: تونل پیچ شیطان – محور هراز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ساختارهای زیرسطحی و بهینه سازی حفاریهای اکتشافی با استفاده از روش ژئوفیزیکی تموگرافی مقاومت ویژه (مطالعه موردی: تونل پیچ شیطان – محور هراز) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در این پژوهش به بررسی ویژگی های ژئوتکنیکی تونل و گالری پیچ شیطان با استفاده از روش ژئوفیزیکی پرداخته شده است. تونل و گالری پیچ شیطان در کیلومتر۸۵۴+۴۵ محور هراز (راه ارتباطی آمل– تهران) قرار گرفته است. چهار گمانه اکتشافی در منطقه مورد مطالعه به منظور بررسی های ژئوتکنیکی حفاری شد. در بررسی ژئوتکنیکی ساختارهای زیرسطحی منطقه، از برداشت ژئوفیزیکی (توموگرافی مقاومت ویژه الکتریکی) استفاده شده است. در نهایت یک مقطع زمین شناسی مهندسی در طول ۶۰۰ متر و عمق ۶۵ متر ترسیم گردید. مقطع ژئوفیزیکی با گمانه های ژئوتکنیکی مورد ارزیابی قرار گرفت. مطالعات ژئوفیزیک نشان داد به جای حفر سه گمانه BH1 ، BH3 و BH4 تنها یک گمانه کافی بود. مطالعات ژئوفیزیک وجود گسل در فاصله بین دو گمانه BH1 و BH3 را به اثبات رسانید. یک گمانه ۴۰ متری برای مطالعه این گسل ضروری می باشد. گمانه اکتشافی BH2 در مکانی نامناسب حفر شد که اطلاعات زیادی از آن بدست نیامد. حفر یک گمانه در مسیر ۴۰۰ الی ۵۰۰ متری برداشت توموگرافی بسیار ضروری می باشد. بررسی های ژئوفیزیک گستره وسیعی از سطح زیرین زمین را با دقت بسیار بالایی مورد مطالعه قرار میدهد. این روش در پی جویی مواد معدنی کاربرد وسیعی داشته و از حفاری های بی مورد و هدر روی هزینه های اکتشافی جلوگیری می کند و همچنین باعث کاهش تخریب های زیست محیطی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.