مطالعه آزمایشگاهی تاثیر تقویت افقی و سطحی بر رفتار درون صفحه دیوارهای خشتی با بازشو تحت بارهای رفت و برگشتی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه آزمایشگاهی تاثیر تقویت افقی و سطحی بر رفتار درون صفحه دیوارهای خشتی با بازشو تحت بارهای رفت و برگشتی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه آزمایشگاهی تاثیر تقویت افقی و سطحی بر رفتار درون صفحه دیوارهای خشتی با بازشو تحت بارهای رفت و برگشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه آزمایشگاهی تاثیر تقویت افقی و سطحی بر رفتار درون صفحه دیوارهای خشتی با بازشو تحت بارهای رفت و برگشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه آزمایشگاهی تاثیر تقویت افقی و سطحی بر رفتار درون صفحه دیوارهای خشتی با بازشو تحت بارهای رفت و برگشتی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

با توجه به نقشه پهنه بندی خطر نسبی زمین لرزه در ایران ،مشاهده می شود که بخش وسیعی از مساحت کشور در محدوده نواحی با خطر نسبی زیاد و بسیار زیاد قرار می گیرد . خرابی ساختمان های خشتی در برابر زلزله تلفات جانبی زیادی به همراه داشته اشت لذا بررسی رفتار این گونه از ساختمان ها حائز اهمیت است . در این تحقیق تاثیر تقویت افقی و سطحی بر رفتار درون صفحه دیوارهای خشتی مورد بررسی قرار گرفته است . برای این منظور سه دیوار خشتی با بازشو بدون تقویت ، با تقویت افقی و با تقویت سطحی بر روی میز لرزان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد مورد آزمایش قرار گرفته است . نتایج نشان می دهد که تقویت افقی تاثیری در افزایش ظرفیت باربری دیوار ندارد و مثل دیوار بدون تقویت عمل می کند . درحالی که تقویت سطحی موجب افزایش ظرفیت باربری می گردد . مشاهدات نشان می دهد که مود خرابی دیوار خشتی بدون بازشو و بدون تقویت از نوع شکست لغزش درز ملات افقی و مود خرابی دیوار خشتی بدون بازشو و تقویت افقی از نوع شکست لغزش درز ملات و خرد شدگی پاشنه و مود خرابی دیوار خشتی بدون بازشو و تقویت سطحی از نوع شکست قطری و لغزش درز ملات می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.