بررسی خواص مکانیکی و مورفولوژی فوم آلومینیومی تولید شده با استفاده از براده صنعتی آلیاژ ۷۰۷۲


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص مکانیکی و مورفولوژی فوم آلومینیومی تولید شده با استفاده از براده صنعتی آلیاژ ۷۰۷۲ دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص مکانیکی و مورفولوژی فوم آلومینیومی تولید شده با استفاده از براده صنعتی آلیاژ ۷۰۷۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص مکانیکی و مورفولوژی فوم آلومینیومی تولید شده با استفاده از براده صنعتی آلیاژ ۷۰۷۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص مکانیکی و مورفولوژی فوم آلومینیومی تولید شده با استفاده از براده صنعتی آلیاژ ۷۰۷۲ :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

فوم های فلزی دسته ای از مواد نوین هستند که با توجه به خواص منحصر به فردی مانند نسبت استحکام به وزن بالا، قابلیت جذب انرژی و صدای بالا و قابلیت بازیافت مناسب دامنه کاربردی گسترده ای در صنعت از جمله صنعت خودروسازی، ساختمان و هوافضا پیدا کرده اند. در این تحقیق از براده های آلومینیوم ۷۰۷۲ در ساخت قطعات متخلخل ازاین فلز استفاده شده است. روش ساخت فوم فلزی فرآیند تفجوشی و انحلال (SDP) و تفجوشی در فاز مایع(LPS) انتخاب شدند. در روش SDP براده آلومینیوم با نمک طعام و در روش LPS علاوه بر مواد قبلی از پودرهای قلع و منیزیم با نسبت درصدهای وزنی مشخصی استفاده گردید. سپس نمونه ها پرس و در نهایت تفجوشی صورت گرفت. پس از آن نمک طعام از طریق حل کردن در آب خارج شده و فوم فلزی تولید گردید. در این تحقیق تأثیر سه متغیر دما، زمان تفجوشی و همچنین نسبت درصد وزنی براده و نمک مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج بدست آمده نشان داد که دما و زمان بهینه برای تفجوشی به ترتیب ۵۷۰ درجه سانتیگراد و مدت یک ساعت است و با افزایش نسبت درصد وزنی براده به نمک طعام جذب انرژی فوم نیز افزایش می یابد. همچنین نتایج نشان دادند که افزودن پودرهای قلع و منیزیم به براده و نمک طعام منجر به افزایش استحکام و کاهش جذب انرژی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.