نقش مدیریت پسماند درتوسعه سکونتگاه های روستایی از دیدگاه روستاییان (مورد پژوهی: سکونتگاه های روستائی بخش خانمیرزا، شهرستان لردگان)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش مدیریت پسماند درتوسعه سکونتگاه های روستایی از دیدگاه روستاییان (مورد پژوهی: سکونتگاه های روستائی بخش خانمیرزا، شهرستان لردگان) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش مدیریت پسماند درتوسعه سکونتگاه های روستایی از دیدگاه روستاییان (مورد پژوهی: سکونتگاه های روستائی بخش خانمیرزا، شهرستان لردگان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش مدیریت پسماند درتوسعه سکونتگاه های روستایی از دیدگاه روستاییان (مورد پژوهی: سکونتگاه های روستائی بخش خانمیرزا، شهرستان لردگان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش مدیریت پسماند درتوسعه سکونتگاه های روستایی از دیدگاه روستاییان (مورد پژوهی: سکونتگاه های روستائی بخش خانمیرزا، شهرستان لردگان) :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مقاله:

تولید حجم انبوهی از زباله های روستایی مهارنشدنی به دنبال مصرف گرایی شدید و رواج شیوه های زندگی شهری و تغییر در سبک زندگی، منجر به بحران جدی و جدیدی در مدیریت و برنامه ریزی سکونتگاه های روستایی شده است. این مساله بر ضرورت حفظ محیط زیست سکونتگاه های روستایی از طریق سیستم مدیریت پسماند تأثیرگذار است. لذا هدف پژوهش، پیاده سازی رهیافتی جدید و کاملاً متفاوت از بقیه پژوهش ها به دنبال بررسی نقش مدیریت پسماند و عوامل مؤثر آن به منظور توسعه سکونتگاه های روستایی در ابعاد محیط زیستی، اقتصادی و اجتماعی در جنوب غرب کشور پرداخته است. پژوهش حاضر برای رسیدن به هدف ذکرشده از روش شناسی بر مبنای ماهیت روش، توصیفی – تحلیلی (همبستگی) و ازلحاظ هدف کاربردی از طریق شیوه مطالعه کتابخانه ای- اسنادی و پیمایشی برای پاسخ گویی به سوالات پژوهش در منطقه روستایی بخش خانمیرزا بهره گرفته است. تعداد ۳۰۰ سرپرست خانوار روستایی در ۳۴ روستا به عنوان نمونه با بهره گیری از روش نمونه گیری تصادفی (خانوارهای روستایی) از طریق فرمول کوکران محاسبه شد. داده ها و اطلاعات پژوهش از طریق پرسشنامه ای گردآوری شد و از روش های آماری (میانگین، مدل تحلیل عاملی و آزمون همبستگی پیرسون) در نرم افزار SPSS استفاده گردید. به طوری که نتایج حاصله از تحلیل شاخص های یازده گانه مدیریت پسماند نشان داد که شاخص های مربوط رضایت مندی از سکونت در روستا و حفظ تنوع زیستی در روستا به ترتیب با مقادیر۱۰.۷۳، ۹.۱۲ و ۸.۶۰ درصد بیشترین تأثیرگذاری و کمترین میزان تأثیرگذاری شاخص های مربوط به رشد محصولات زراعی، تولید بیوکمپوست خانگی و تولید انرژی با مقادیر میانگین ۵.۶۲، ۵.۷۸ و ۰.۰۹۸- درصد، سه رتبه آخر را به خود اختصاص دادند. همچنین نتایج به دست آمده مرتبط با مقدار آماره ۰.۹۹۹ شاخص های یازده گانه مدیریت پسماند نشان داد که رابطه مستقیم و معنی داری بین مدیریت پسماند و توسعه سکونتگاه های روستایی بخش خانمیرزا وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.