بررسی اثربخشی رویکرد آموزشی IPM/FFS در توانمندی جوامع محلی منطقه فریدونکنار مازندران به منظور حفاظت از محیط زیست


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثربخشی رویکرد آموزشی IPM/FFS در توانمندی جوامع محلی منطقه فریدونکنار مازندران به منظور حفاظت از محیط زیست دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثربخشی رویکرد آموزشی IPM/FFS در توانمندی جوامع محلی منطقه فریدونکنار مازندران به منظور حفاظت از محیط زیست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثربخشی رویکرد آموزشی IPM/FFS در توانمندی جوامع محلی منطقه فریدونکنار مازندران به منظور حفاظت از محیط زیست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثربخشی رویکرد آموزشی IPM/FFS در توانمندی جوامع محلی منطقه فریدونکنار مازندران به منظور حفاظت از محیط زیست :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

تحقیق حاضر با هدف کلی «بررسی اثربخشی رویکرد آموزشی IPM/FFS در توانمندی جوامع محلی منطقه فریدونکنار مازندران به منظور حفاظت از محیط زیست » انجام شد. به روش سرشماری، افراد جامعه محلی در روستاهای ازباران و سوته از شهرستان فریدونکنار مازندران که طی سالهای گذشته به طور متوالی در این دوره آموزشی شرکت داشته اند مطالعه شدند (۶۰=N). ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه بود که روایی آن با نظر اساتید صاحب نظر و پایایی آن نیز از طریق محاسبه آلفای کرونباخ با میانگین ۰/۸۰۵= مورد تایید قرارگرفت. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS/Win نسخه ۱۶ تحلیل شد . یافته ها نشان داد که میانگین تعداد دوره های گذرانده شده برابر ۲/۴۸ و میانگین میزان توانمندی ایجاد شده در حفاظت از محیط زیست، حاصل از اجرای IPM/FFS در حد «زیاد» بوده و توانمندی مردان از زنان به صورت معناداری بیشتر بود ، بین نگرش نسبت به میزان مطلوبیت کلاسهای آموزشی IPM/FFS، درآمد سالیانه زراعی، سن، تعداد دوره های آموزشی و توانمندی جامعه محلی در راستای حفاظت از محیط زیست در اثر اجرای IPM/FFS رابطه مثبت معنی دار وجود داشت. نتایج حاصل از مدل رگرسیون نیز نشان داد که سه عامل نگرش نسبت به مطلوبیت کلاسهای آموزشی ، مساحت زیر کشت و تعداد دوره های آموزشی بر توانمندی جامعه محلی در راستای حفظ محیط زیست، تاثیر گذار بوده است. مهمترین پیشنهادهای تحقیق، اجرای FFS های متعدد در یک منطقه برای هرچه توانمندترشدن جامعه محلی، جستجوی روشهای بهتر برای همکاری سازمانهای اجرا کننده بین المللی، ملی و غیردولتی و در نهایت افزایش دانش کشاورزان به منظور ایجاد فرصت های جدید برای افزایش درآمد زراعی آنها بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.