مقاله اینترنت۲ – اینترنتت فردا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اینترنت۲ – اینترنتت فردا دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اینترنت۲ – اینترنتت فردا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اینترنت۲ – اینترنتت فردا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اینترنت۲ – اینترنتت فردا :
در راستای اهداف تسریع بخشیدن به اینترنت امروزی و رفع مشکلاتی که به تبع آن رخ می دهد، همچنین با رشد روزافزون اینترنت در تمامی شاخههای زندگی فردی و اجتماعی ما، این مقاله سعی بر آن دارد تا مخاطبان خود را به شبکههای جدیدی مانند شبکهای موسوم به اینترنت۲ که به عنوان نوع جدیدی از شبکهها در شرف شکلگیری است، آشنا سازد.
امروزه از نظر فنی اینترنت به نقطه ای رسیده است که می تواند شبکههای جدیدی به نام Abilene را راه اندازی کند. دانشمندان از این شبکهها به عنوان انقلابی جدید نام برده اند و گاه آن را با عنوان اینترنت۲ میخوانند. این شبکههای جدید قادرند با سرعت حدود هزار برابر سرعت فعلی اینترنت حرکت کنند. با این روش حتی حضور در جلسات نیز لزومی نخواهد داشت. طرحهایی مثل طرح سفارتخانههای مجازی نیز دیگر امکان ایجاد و راه اندازی بیشتری خواهند یافت.
وینتونسرف که لقب پدر اینترنت را به او دادهاند،اوایل توسعه اینترنت، در سراسر جهان در یک اظهار نظر جالب توجه که بیشتر به یک پیشبینی واقعگرایانه شبیه بود،گفت:«سرعت رشد اینترنت به اندازهیی است که این تکنولوژی بزودی به مرحله تکامل نهایی خود رسیده و جای خود را به تکنولوژی تازهتری خواهدداد.
حق با پدر اینترنت بود، چرا که به فاصله کمی از تولد این نوزاد، «اینترنت ۲» متولد شد و هماکنون در چند مرکز دانشگاهی در حال رشد و تکامل تدریجی است. این مولود درست شبیه قسمت دوم یک فیلم سینمایی بسیار پر طرفدار است. پس از اینکه اینترنت از انحصار پروژههای علمی و نظامی دولت امریکا خارج شد و بازرگانان و سایر شهروندان اجازه حضور در این شبکه بزرگ کامپیوتری را یافتند،فرزند «دینتون سرف» چنان سطح بالایی از کارایی و تحول را از خود بروز داد که به یک پدیده فراملی مبدل شد. استقبال مردم سایر کشورها از اینترنت به روند رشد و توسعه آن شتاب دیوانهکنندهای بخشید و همین شتاب بود که باعث شد بنابر باور «سرف» اینترنت را بسرعت به پایان خط برساند.
هر روز بهطرز غیرقابل باوری بر میزان استفادهکنندگان از این شبکه افزوده شد و این رشد تقاضا خارج از توان و ظرفیت اینترنت بود. پهنای باند محدود با توجه به ترافیک سنگین شبکه دسترسی به اطلاعات را برای کاربران بسیار کسلکننده و وقتگیر کرده است.
۱- اینترنت۲ چیست؟
۱-۱- تعریف عام و بین المللی
اینترنت۲ یک کنسرسیوم غیرانتفاعی متشکل از ۲۰۰ مرکز دانشگاهی در آمریکاست که وظیفه گسترش نسل بعدی شبکه اینترنت را بر عهده دارد که توسط ۶۰ شرکت بزرگ و تعداد زیادی موسسه علمیو سازمانهای دولتی حمایت میشود. هدف آنها توسعه و بهکار بردن کاربردها و تکنولوژیهای پیشرفته شبکه و سرعت بخشیدن به ایجاد اینترنت فرداست.
اینترنت۲ در واقع تجدید و ایجاد مجدد مشارکت و همکاری بین مراکز آکادمی، صنعت و دولت است که همین مشارکت نیز موجبات گسترش و رواج اینترنت امروز را از آغاز پیدایش اولیه آن در پی داشت اینترنت۲ یک طرح علمی میباشد که هدف آن اجرا و آزمایش راههای جدید برای انتقال اطلاعات در کمترین زمان با بیشترین سرعت و حجم انبوه (گیگا بایت در ثانیه) میباشد.
۱-۲- تعریف علمی و تخصصی
اینترنت۲ شبکه ای از کامپیوترهاست که توسط دو Backbone اینترنت و کابل فیبر نوری با هم ارتباط بر قرار میکنند. روترهای به کار گرفته شده در این طرح توانایی ارسال ۹.۶ گیگابیت اطلاعات در ثانیه را دارا میباشند! اینترنت۲ به واقع از همان پروتوکل معروف tcp/ip برای انتقال اطلاعات استفاده میکند.
۲- اهداف مجمع اینترنت۲
۱- توانمندسازی نسل جدیدی از کاربردهای شبکه؛
۲ – ایجاد یک شبکه هدایتکننده برای تحقیق و آموزش؛
۳ – گسترش انتقال تکنولوژی و تجارب به اینترنت جهانی؛
۴- هدف نهایی اینترنت۲ توسعه اینترنت و گسترش آن برای مصارف تجاری میباشد.
۳- فوائد اینترنت۲
این کنسرسیوم برای بهره وری شبکه در حال آزمودن فناوریهای جدید زیر میباشند:
۳-۱- IPV6
یکی دیگر از مشکلات شبکه فعلی اینترنت محدودیت تعداد کاربران معتبر به علت محدودیت تعداد IP است. شماره IP، شناسه هر کاربر روی اینترنت است واز آنجا که ساختار فعلی IP نسخه ۴ نام دارد. می تواند ۲ به توان ۳۲ رایانه را نشانی دهی کند.
از سال ۹۰ برای رفع این مشکل کار روی نسخه جدیدی از IP که نسخه ۶ نام دارد شروع شده است. این نسخه میتواند ۲ به توان ۱۲۸ رایانه را آدرس دهی کند. شماره IP که امروزه از چهار بخش تشکیل شده است در اینترنت ۲ شش بخش خواهد داشت. IPV6 افزایش پهنای باند، امکان همزیستی تقاضای مختلف را به طور همزمان خواهد داد. با این فناوری کاربران می توانند یک بسته اطلاعاتی را تنها به یک پایگاه ارسال کنند، برخلاف اکنون که ناچارند بستههای زیادی را به پایگاههای متعدد ارسال کنند. بدین وسیله زمان دسترسی به اطلاعات زمان حقیقی خواهد بود. بدین وسیله برای نمونه یک پزشک متخصص چشم در یک بیمارستان می تواند بیماری را که در جای دیگری از جهان قرار دارد به معنای واقعی معاینه کند.
۳-۲- Multicasting
در اینترنت ماهواره ای دو طرفه از تکنولوژی IP multicasting استفاده میشود. در این حالت امکان ارتباط ۵.۰۰۰ کانال بصورت همزمان و از طریق یک ماهواره فراهم خواهد شد.
IP multicasting، دادههای مورد نظر را از یک نقطه به چندین نقطه و بصورت فشرده، در یک زمان ارسال خواهد کرد. با فشرده سازی اطلاعات، حجم دادهها کاهش و از پهنای باند موجود استفاده بهینه خواهد شد.
۳-۳- QOS
از واژه QOS (quality of service)، به منظور نشان دادن وضعیت کارآئی یک شبکه استفاده میگردد که در آن دو شاخص مهم پهنای باند و تاخیر مورد توجه قرار میگیرد.
یکی از چالشهای اصلی اینترنت بدون کابل، به کیفیت سرویس ارائه شده برمیگردد. در صورتی که به هر دلیلی بر روی خط پارازیت ایجاد گردد، ممکن است ارتباط ایجاد شده قطع و یا امکان استفاده مطلوب از آن وجود نداشته باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.