ارزیابی عملکرد مدیریت دانش با استفاده از روش تحلیل پوششی داده ها مطالعه موردی: شرکت مادر تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه ( میدکو)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی عملکرد مدیریت دانش با استفاده از روش تحلیل پوششی داده ها مطالعه موردی: شرکت مادر تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه ( میدکو) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی عملکرد مدیریت دانش با استفاده از روش تحلیل پوششی داده ها مطالعه موردی: شرکت مادر تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه ( میدکو)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی عملکرد مدیریت دانش با استفاده از روش تحلیل پوششی داده ها مطالعه موردی: شرکت مادر تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه ( میدکو)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی عملکرد مدیریت دانش با استفاده از روش تحلیل پوششی داده ها مطالعه موردی: شرکت مادر تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه ( میدکو) :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

از این نوشتار مطالعه و ارزیابی عملکرد سیستم جامع مدیریت دانش در میان شرکت های تابعه شرکت مادر تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه ( میدکو) می باشد. تحقیق حاضر در راستای اندازه گیری میزان کارایی نسبی استقرار مدیریت دانش و همچنین اهمیت مدیریت دانش در فرایندهای سازمانی و نقش مؤثر آن در تولید دانش، صورت گرفته است مثبت در این پژوهش به منظور اندازه گیری کارایی نسبی با استفاده از روش تحلیل پوششی داده ها DEA از مدل پوششی CCR استفاده شده است. به منظور شاخص حجم سرمایه گذاری (میلیون ریال) به تعداد پرسنل (نفر) به عنوان ورودی و شاخص نسبت دست دانشی ثبت شده به تعداد دانش به کار گرفته شده نیز به عنوان خروجی در نظر گرفته شده اند. نتایج به دست آمده حاکی از اینست که از میان ۱۲ شرکت تابعه پنج شرکت کاراتر از بقیه می باشد. همچنین در ادامه بر اساس R.F به دست آمده برای آن دسته از واحدهایی که کارایی کمتری دارند الگویی جهت رسیدن به مرز کارایی ارائه می شود. در این پژوهش جامعه آماری و نمونه های آماری همان شرکت های دوازده گانه تابع میدکو می باشد. او همچنین برای جمع آوری داده ها از اطلاعات حاصل از نرم افزار جامع مدیریت دانش MTAshare استفاده شده است. مدیریت ارشد شرکت با آرزوی داشتن شرکتی پویا و متعالی و با اعتماد قلبی به اینکه بزرگ ترین سرمایه سازمان، سرمایه انسانی است بر آن شد تا سیستم جامع مدیریت دانش را در سازمان نهادینه کند و شعار خود را (سازمانی یادگیرنده و یاد دهنده) قرار دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.