بررسی عوامل تاثیر گذاربر تلفات در مرغداری های گوشتی شهرستان همدان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل تاثیر گذاربر تلفات در مرغداری های گوشتی شهرستان همدان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل تاثیر گذاربر تلفات در مرغداری های گوشتی شهرستان همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل تاثیر گذاربر تلفات در مرغداری های گوشتی شهرستان همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل تاثیر گذاربر تلفات در مرغداری های گوشتی شهرستان همدان :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

مرغداری گوشتی در دنیا یک صنعت بزرگ و سودآور است و در ایران نیز از سرمایه برترین قطب های اقتصاد است ولی تلفات در آن بسیار بالا است.در راستای بررسی عوامل مؤثر بر این تلفات یک طرح پژوهشی تهیه گردید تا میزان و جنبه های فنی فناوری ومدیریتی موثر برآن معلوم گردد.برای این منظور از روش پژوهشی برآورد ضرریب آلفای گرونباخ استفاده شده است.وسیله پژوهش(پرسشنامه)بر اساس بررسی پیشینه نگاشتی تهیه شده و روایی وپایایی آن تامین گردید.با توجه به پراکندگی واحدها و محدودیت همکاری مدیران آنها ۳۵ واحد مرغداری گوشتی به روش تصادفی برای مراجعه انتخاب شدند.بیشترین تلفات از میان عوامل مورد مطالعه ،یاظرفیت سالن ها،آماده سازی سالن ها،حوضچه ضد عفونی ورودی مرغداری ،.تهویه سالنها،ساعات حضورمدیر در مرغداری،منبع تهیه خوراک،دفعات جوجه ریزی در سال ،فاصله دونوبت جوجه ریزی و تراکم مرغداری ها در منطقه بر میزان تلفات حیوانی مؤثر بوده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.