مقاله برد نمونه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله برد نمونه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برد نمونه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برد نمونه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برد نمونه :

ساده ترین روش اندازه گیری واریانس نمونه تفریق کوچکترین مقدار نمونه از بزرگترین مقدار آن نمونه می باشد. این مقدار که با حرفشان داده می شود، بود نمونه نامیده می شوند. R مورد استفاده در جدول ۴-۲ را برای کمک به تصریح پهنای رده احتمالی برای توزیع فراوانی به یاد آورید.
این برد در روند کنترل کیفی از جمله نمونه های کوچک بسیار مفید است، با اینحال از جائیکه تنها دو مشاهده برای تعیین مقدار آن مورد استفاده قرار گرفته است، این برد نسبت به موارد خارج از برد بسیار حساس می باشد.
به دو مجموعه داده ارائه شده در جدول ۵-۲ توجه کنید. بدیهی است که نمونه B نسبت به نمونه A دارای تغییر کمتر بوده است اگر چه هر دو مجموعه دارای میانگین ۳۰، دامنه ۴۰ بوده و هیچ کدام از مجموعه ها دارای مد نمی باشند. دلیل این امر یک بودن مقیاس های ۲۹، ۳۱ به ۳۰ در نمونه B می باشد در حالیکه ۲۰ و ۴۰(در نمونه A) بسیار دورتر از میانگین قرار دارد. این مثال ساده ملزوم برخی از اندازه گیریها را مشخص می کند.
۲-۴-۲- برد میان چارکی
برد چارک های اول و سوم امکان اندازه گیری تغییرات نزدیک مرکز توزیع را فراهم می کنند. این اندازه گیری با IQR نشان داده می شود. برد میان چارکی نامیده می شود. برخلاف برد نمونه برد میان چارکی تحت تاثیر مقادیر مقدم نمونه قرار نمی گیرد.
مثال ۲۱-۲
از جائیکه ۵/۱(۶)(۲۵/۰) و ۵/۴=(۶)(۷۵/۰) و پس((۱)x(9)x)(5/0)+(1)x=1q و((۴)x(5)x) (4)x=3 9
برای نمونه ای با اندازه ۵=n می بایست با استفاده از نمونه های جدول ۵-۲، چارک اول و سوم برای نمونه به ترتیب برابر با ۱۵ = (۱۰)(۵/۰) + ۱۰ و ۴۵=(۱۰)(۵/۰) + ۴۰ می باشند در مورد نمونه B، چارک اول بود.
۵/۱۹ =(۱۹)(۵/۰) +۱۰ و چارک سوم برابر با ۵/۴۰=(۱۹)(۵/۰)+۳۱ می باشد. بنابراین، برد میان چارک برای A و B به ترتیب برابر با ۳۰=۱۵-۴۵= IQRA و ۲۱=۵/۱۹-۵/۴۰=IQRB می باشد. از جائیکه ۰>IQRB و IQ می باشد پس نیمه میانی نمونه A بیشتر از نیمه میانی نمونه B دچار تغییر می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.