بررسی چگونگی تاثیر آگونیست هورمون آزاد کننده گنادوتروپین (GnRH-a) به صورت غیرپالسی بر روی تخمدانها در موشهای نابالغ رت (Rat)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی چگونگی تاثیر آگونیست هورمون آزاد کننده گنادوتروپین (GnRH-a) به صورت غیرپالسی بر روی تخمدانها در موشهای نابالغ رت (Rat) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی چگونگی تاثیر آگونیست هورمون آزاد کننده گنادوتروپین (GnRH-a) به صورت غیرپالسی بر روی تخمدانها در موشهای نابالغ رت (Rat)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی چگونگی تاثیر آگونیست هورمون آزاد کننده گنادوتروپین (GnRH-a) به صورت غیرپالسی بر روی تخمدانها در موشهای نابالغ رت (Rat)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی چگونگی تاثیر آگونیست هورمون آزاد کننده گنادوتروپین (GnRH-a) به صورت غیرپالسی بر روی تخمدانها در موشهای نابالغ رت (Rat) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : یاخته

تعداد صفحات :۱۰

هدف: بررسی چگونگی تاثیر اگونیست GnRH به صورت غیرپالسی بر روی تخمدان‌های رت (Rat) نابالغ. مواد و روشها: در این بررسی موشهای نابالغ ‌را به گروههای ۷، ۱۷ و ۲۷ روزه تقسیم‌ کرده و هر یک از گروهها را به چهار زیر گروه چهارتایی تقسیم و به ترتیب به هر زیر گروه میزان ۶۶۶۰ng/kg و ۶۶۶ng/kg و ۶۶/۶ng/kg و یا آب‌مقطر هر ۱۲ ساعت یک بار به مدت ۳ روز به صورت زیر جلدی (S.C) تزریق شد. از موشهای نابالغ نرمال نیز به عنوان گروه شاهد دوم استفاده شد. تخمدانها را پس از قطع نخاعی، خارج و بعد از تدارکات بافتی و رنگ‌آمیزی، مقاطع به صورت سریال ۵ میکرونی با فواصل ۱ به ۱۰ از ابتدا تا انتهای هر تخمدان مشاهده شد. یافته ها: در موشهای ۷ روزه تزریق دوز بالا باعث کاهش معنی‌داری در تعداد فولیکولهای وزیکولار اولیه نسبت به گروه شاهد شد (P<0.05) و در دوزهای دیگر در همین سن تغییرات چشم‌گیری مشاهده نشد. در گروه سنی ۲۷ روزه دوز بالا سبب تغییری در تعداد فولیکولهای اولیه و فولیکولهای وزیکولار اولیه نگردید لیکن باعث کاهش فولیکولهای وزیکولار ثانویه و گراف شد، اما تعداد جسم زرد به طور محسوسی افزایش یافته بود، در صورتی که در دوز متوسط برخلاف دوز بالا باعث افزایش تعداد فولیکولهای وزیکولار ثانویه و گراف گشته ولی تعداد جسم زرد مانند گروه فوق تا حدی افزایش معنی‌داری داشت( P<0.05). در مقایسه بین موشهای نابالغ ۲۷ روزه و بالغ ۶۰ روزه نشان می‌دهد که در بالغین تعداد فولیکولهای اولیه و وزیکولار اولیه نسبت به نابالغین کاهش محسوسی پیدا کرده ولی تعداد فولیکولهای وزیکولهای ثانویه و گراف و جسم زرد نسبت به نابالغین افزایش داشته است (P<0.05 )، در صورتی که در مقایسه دوز متوسط در همین سن تقریبا با گروه بالغین همگون بود. نتیجه گیری: در پایان می‌توان اظهار داشت که دوزهایی از اگونیست GnRH به صورت غیرپالسی در نابالغین، احتمالا می‌تواند سبب رشد فولیکولها و همگون شدن آنها نسبت به بالغین شود. دوزهای بالا رشد اولیه فولیکولها را تحریک می‌کند ولی تکامل و رشد فولیکولهای رسیده را سرکوب می‌نماید و دوزهای پایین تاثیر چندانی در روند رشد فولیکولها نخواهد داشت.

کلید واژه: تخمدان، القا تخمک‌گذاری، رت، GnRH

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.