بررسی قابلیت ها و تنگناهای توسعه گردشگری عشایری با استفاده از مدل SWOT : مطالعه ی موردی عشایر قره داغ (ارسباران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی قابلیت ها و تنگناهای توسعه گردشگری عشایری با استفاده از مدل SWOT : مطالعه ی موردی عشایر قره داغ (ارسباران) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی قابلیت ها و تنگناهای توسعه گردشگری عشایری با استفاده از مدل SWOT : مطالعه ی موردی عشایر قره داغ (ارسباران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی قابلیت ها و تنگناهای توسعه گردشگری عشایری با استفاده از مدل SWOT : مطالعه ی موردی عشایر قره داغ (ارسباران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی قابلیت ها و تنگناهای توسعه گردشگری عشایری با استفاده از مدل SWOT : مطالعه ی موردی عشایر قره داغ (ارسباران) :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

ایل قره داغ (ارسباران) که در شمال استان آذربایجان شرقی در منطقه ی قره داغ (ارسباران) استقرار یافته، از پتانسیل بالایی در زمینه گردشگری عشایری برخوردار است. گردشگری عشایری به عنوان یک راهبرد می تواند با برنامه ریزی اصولی و شناسایی مزیت ها و محدودیت ها، نقش مؤثری در توسعه مناطق عشایری داشته باشد و زمینه مناسبی را برای اشتغال زایی، افزایش درآمد، کاهش مهاجرت، بهبود زیرساخت ها و حفاظت محیطی ایجاد کند. این پژوهش به این سوال می پردازد که ظرفیت ها و محدودیت های توسعه گردشگری عشایری قره داغ (ارسباران) کدامند؟ و چه راهبردها و راهکارهایی جهت توسعه گردشگری عشایری در این منطقه وجود دارد؟ پژوهش حاضر با استفاده از روش مطالعات میدانی و تعیین نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدها به شیوه ی SWOT به ارائه ی استراتژی و راهبرد در جهت توسعه ی گردشگری عشایری قره داغ (ارسباران) پرداخته است. داده های استفاده شده در این پژوهش بر اساس مطالعات کتابخانه ای و همچنین دیدگاه های کارشناسان متخصص در امر گردشگری (۱۲ نفر) جمع آوری شده است. نتایج نشان داد که مولفه ی وجود آداب و رسوم، فرهنگ محلی، موسیقی سنتی و … مهمترین نقطه قوت و کمبود زیرساخت های زیربنایی و روبنایی مهمترین نقطه ضعف است که نیازمند برنامه ریزی مناسب و بهبود زیرساخت های زیربنایی و روبنایی می باشد. وجود پتانسیل و استعداد بالای گردشگری مهمترین فرصت و دگرگونی در ساختار جامعه عشایر با افزایش گردشگران مهمترین تهدید در زمینه گردشگری عشایری قره داغ (ارسبالان) می باشد. به دلیل بالا بودن آستانه ی آسیب پذیری مناطق عشایری با ازدیاد گردشگران باید سیاست های مناسب در جهت توسعه پایدار مناطق عشایری اتخاذ شود. راهکارهای این پژوهش می تواند در بهینه سازی وضع موجود و ساماندهی گردشگری عشایری در منطقه قره داغ (ارسباران) مؤثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.