بررسی بیکاری و علل و نظریه ها و راههای پیشگیری از آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی بیکاری و علل و نظریه ها و راههای پیشگیری از آن دارای ۵۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی بیکاری و علل و نظریه ها و راههای پیشگیری از آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی بیکاری و علل و نظریه ها و راههای پیشگیری از آن۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی بیکاری و علل و نظریه ها و راههای پیشگیری از آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی بیکاری و علل و نظریه ها و راههای پیشگیری از آن :

بررسی بیکاری و علل و نظریه ها و راههای پیشگیری از آن

فرمت فایل: ورد – Word و قابل ویرایش

تعداد صفحات:۵۵

بررسی بیکاری و علل و نظریه ها و راههای پیشگیری از آن
فهرست مطالب

عنوان

مقدمه

بیان مسله

اهمیت و ضرورت

بیکاری

بیکاران چه کسانی هستند

نظرات اقتصاددا نان در آغاز بحران

نظریات و علل و عوامل بیکاری

پیشینه

انواع بیکاری

بیکاری اتفاقی

بیکاری فریکسیونل

ماهیت بیکاری فصل

بیکاری ادواری

بیکاری تکنولوژی

انواع بیکاری در کتاب مشاغل غیر رسمی

بیکاری در کشورهای جهان سوم

بیکاری در ایران در ملی۱۳۵۵تا۱۳۷۰

منابع و مآخذ

چکیده:

مشکل بیکاری در دهه های اخیر به صورت یکی از مسایل بسیار حاد کشورهای توسعه نیافته در امده است در کشورهای عقب افتاده جنبه های بیکاری در تارو پود جامعه نهفته و به صورت مزمن در امده است و عقب ماندگی در فناوری در پاره ای از موارد مشکلی لاینحل نشان می دهد. بیکاری به عنوان عارضه ای که باعث عدم استفاده از نیروی فعال و قابل کار می باشد بیماری است مزمن که مانند پدیده ی تورم خوشایند هیچ گونه اقتصادی نمی باشد که در بسیاری از کشورهای در حال توسعه رشد سریعی دارد.

جمعیت بیکار به گروهی اطلاق می شود که مایل به کار کردن هستند ولی موفق به یافتن کار نمی شوند.بیکاران شهری اکثرا جوان هستند حدود دوپنجم انها زیر بیست و پنج سال و یک پنجم دیگر انها زیر سی و پنج سال هستند

سه دسته از نظریات راجع به بیکاری به طور کلی شامل:

۱- کینزین ها که استدلال میکنند که علت عمده بیکاری مربوط به مشکلات بخش تقاضا است و چنان چه دولت سیاست های افزایش تقاضا را اتخاذ نماید نرخ بیکاری کاهش خواهد یافت بر اساس نظریه عمومی کینز که در دهه ۱۹۳۰ بیان شد برخی کشورها از جمله امریکا و انگلستان موفق شدند نرخ بیکاری بالای دهه ۱۹۳۰ را کاهش دهند برای مثال انگلستان نرخ ۲۵ درصدی بیکاری را به ۶ درصد کاهش داد .

۲- کلاسیک ها و کلاسیک های جدید استدلال می کنند که به دلیل کامل بودن بازارها بیکاری نمی تواند به صورت اجباری وجود داشته باشد و معتقدند اگر بازارها بدون دخالت دولت و ازادانه بتوانند فعالیت کنند از طریق کاهش دستمزد ها بیکاری پدید نخواهد امد .

۳- بنیادگراها معتقدند بیکاری واکنش یک اقتصاد پویا به تغییرات تکنیکی است و تغییرات تکنولوژیکی باعث پدید امدن بیکاری می گردد.

مهم ترین علت های بیکاری در ایران شامل :

۱- رشد بی رویه شهرها

۲- ازاد شدن بخش قابل توجهی از نیروی کار شاغل در بخش کشاورزی و عدم جذب نیروی مازاد توسط سایر بخش ها

۳- رشد ناهماهنگ شهر و روستا

۴- ماهیت رشد صنایع در ایران و عدم رشد صنایع مادر ومکمل

۵- مشکلات و ایرادات موجود در قوانین سرمایه گذاری مالکیت و کار و شوراهای اسلامی

۶- همچنین در سال۷۷از عوامل اصلی بیکاری در ایران افزایش شدید عرضه نیروی کار که حاصل عوامل رشد بالای جمعیت طی دهه ۶۰ بوده نیز قابل بیان می باشد.

انواع بیکاری:

۱- بیکاری اشکار

۲- بیکاری پنهان

۳- بیکاری فصلی

۴- کم کاری

۵- برکناری

۶- نه کاری و ناکاری

۱- بیکاری اشکار

گروهی از جمعیت فعال کشور که در ۷روز پیش از مراجعه مامور سرشماری در جستجوی کار بوده اند و هیچگونه درامدی ندارند بیکار اشکار شناخته می شوند.

۲-بیکاری پنهان

بیکاری پنهان شامل افراد فعال و ظاهرا شاغلی است که عملا نقشی در تولید یا پیشرفت کار ندارند و با حذف انها خللی عمده به گردونه کار وارد نمی اید.

۳- بیکاری فصلی

بیکاری فصلی شامل گروهی از شاغلین فعال می شود که به دلیل مشروط بودن حرفه شان فقط در قسمتی ازسال کار می کنند و بقیه اوقات بیکارند این گروه اکثر شامل روستاییان و کارگرانی می شوند که فقط در کشت و برداشت یا میوه چینی کار می کنند و بقیه سال را بیکار می مانند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.