مدلسازی تغییرات بارش، دمای های حداکثر و حداقل در آینده تحتتأثیر تغییر اقلیم (مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک بافت)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدلسازی تغییرات بارش، دمای های حداکثر و حداقل در آینده تحتتأثیر تغییر اقلیم (مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک بافت) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدلسازی تغییرات بارش، دمای های حداکثر و حداقل در آینده تحتتأثیر تغییر اقلیم (مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک بافت)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدلسازی تغییرات بارش، دمای های حداکثر و حداقل در آینده تحتتأثیر تغییر اقلیم (مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک بافت)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدلسازی تغییرات بارش، دمای های حداکثر و حداقل در آینده تحتتأثیر تغییر اقلیم (مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک بافت) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

فعالیتهای اقتصادی جوامع و به دنبال آن رشد صنایع، کارخانه ها و تغییرکاربری اراضی از جمله عوامل اصلی افزایش گازهای گلخانه ای ماباشند. افزایش گازها گلخانه ای در چند دهه اخیر باعث به هم خوردن تعادل تعادل اقلیمی کره زمین شده است که به آن پدیده تغییر اقلیم گفته می شود. دو پارامتر مهم در هیدرولوژی و منابع آب، درجه حرارت و بارش هستند. با استفاده از درجه حرارت می توان تبخیر از آب های سطحی و تعرق از گیاهان و با استفاده از بارش می توان حجم مخزن، میزان رواناب را محاسبه و الگوی مصرف آب را تعیین کرد. با توجه به اهمیت بارش و درجه حرارت ضروری است تا تغییرات آنها در شرایط تغییر اقلیمی رصد گردد تا متناسب با تغییرات آنها تصمیمات لازم جهت مدیریت منابع آبی گرفته شود. بنابراین در این پژوهش تلاش شد تأثیر پدیده تغییر اقلیم بر پارامترهای اقلیمی دمای حداقل، دما ی حداکثر بارندگی در ایستگاه سینوپتیک یافت بررسی شود. بین منظور از خروجیی های مدل گردش عمومی HadCM3 با استفاده از مدل ریزمقیاس نمایی LARS-WG تحت سناریوی انتشار A1B،A2 و B1 استفاده شد که دوره ی ۲۰۴۵-۲۰۱۶ به عنوان دوره آینده و دوره ی ۲۰۱۴-۱۹۸۹ به عنوان دوره پایه در نظر گرفته شد. نتایج نشان می دهد که نسبت به دوره ی پایه، به طور متوسط در سناریوی A1B متوسط دمای حداکثر و دما ی حداقل و بارش بترتیب درصد افای مایابد. ۱/۲۳ درجه سانی گراد افزایش، ۱/۰۲ درجه افزایش و بارش ۱/۵۷ درصد افزایش می یابد. و به طور متوسط در سناریوی A2 متوسط دمای حداکثر و دمای حداکثر و دمای حداقل و بارش بترتیب ۱/۴۷ درجه سانتی گراد افزایش، ۰/۷۷ درجه افزایش و بارش ۱/۰۶ درصد افزایش می یابد و به طور متوسط در سناریوی B1 متوسط دمای حداکثر و دمای حداقل و بارش بترتیب ۱/۸۲ درجه سانتی گراد افزایش، ۰/۹۴ درجه افزایش و بارش ۱/۸۰ درصد افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.