تاثیر سالیسیلیک اسید و قارچ میکوریزا بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا تحت تنش خشکی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سالیسیلیک اسید و قارچ میکوریزا بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا تحت تنش خشکی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سالیسیلیک اسید و قارچ میکوریزا بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا تحت تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سالیسیلیک اسید و قارچ میکوریزا بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا تحت تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سالیسیلیک اسید و قارچ میکوریزا بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا تحت تنش خشکی :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

این آزمایش بصورت اسپلیت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار در شهرستان سرآبله در سال ۱۳۹۳ اجرا شد. این آزمایش دارای سه فاکتور شامل تنش خشکی در ۴ سطح (قطع آبیاری در مرحله ۲۰ درصد گلدهی، قطع آبیاری در مرحله ۲۰ درصد غلاف بستن، قطع آبیاری در مرحله ۲۰ درصد دانه بستن و آبیاری نرمال)، سالیسیلیک اسید در ۲ سطح (مصرف و عدم مصرف) و قارچ میکوریزا( )جنس Glomus mosseae و به روش تلقیح با خاک( مصرف و عدم مصرف) که شامل ۱۶ تیمار در هر تکرار و در مجموع ۴۸ کرت آزمایشی می باشد که در مزرعه اجرا شد. نتایج نشان داد که اثر سه گانه تیمارهای قارچ میکوریزا و اسید سالیسیلیک و تنش خشکی بر صفت عملکرد دانه در سطح احتمال پنج درصد معنی دار گردید. بر این اساس بیشترین عملکرد را تیمار تلقیح یافته با مصرف سالیسیلیک اسید در مرحله آبیاری نرمال با متوسط ۳۱۹۰/۶۷ کیلوگرم در هکتار و کمترین عملکرد دانه را تیمارهای تلقیح نیافته بدون مصرف اسید سالیسیلیک در مرحله ۲۰درصد غلاف بستن با متوسط ۲۴۴۴/۴۳ کیلوگرم در هکتار به خود اختصاص داد. همان طور که از نتایج این بررسی مشخص است قارچ پیریفورموسپورا ایندیکا نسبت به شاهد باعث افزایش معنیدار عملکرد دانه سویا شد. به طور کلی نتایج این بررسی نشان داد که تنش خشکی منجر به کاهش عملکرد و اجزاء عملکرد سویا شد اما مصرف سالیسیلیک اسید و قارچ میکوریزا چه به صورت جداگانه و چه به شکل توام منجر به بهبود عملکرد و اجزاء عملکرد دانه شد. همچنین مصرف سالیسیلیک اسید و قارچ میکوریزا به صورت جداگانه و توام منجر به بهبود کیفیت دانه و افزایش مقدار روغن و پروتئین دانه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.