بررسی فن آوری های غیر مخرب در آزمون ادوات کشاورزی، ارزیابی کیفیت مواد غذایی و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصولات کشاورزی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فن آوری های غیر مخرب در آزمون ادوات کشاورزی، ارزیابی کیفیت مواد غذایی و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصولات کشاورزی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فن آوری های غیر مخرب در آزمون ادوات کشاورزی، ارزیابی کیفیت مواد غذایی و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصولات کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فن آوری های غیر مخرب در آزمون ادوات کشاورزی، ارزیابی کیفیت مواد غذایی و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصولات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فن آوری های غیر مخرب در آزمون ادوات کشاورزی، ارزیابی کیفیت مواد غذایی و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصولات کشاورزی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در دو دهه اخیر جهش قابل توجهی در توسعه و بکارگیری فن آوری غیر مخرب در زمینه کیفیت سنجی محصولات کشاوزی، بـاغی و صنایع غذایی و نیز تشخیص عیوب، موفق یا ناموفق بودن تکنولوژی ساخت در ریخته گری و تغییر شکل فلزات و یا غیر فلـزات شـده است. آزمایش های غیر مخرب شامل ابزار و روش های متعددی بوده که هر کدام از آنها دارای مزایا، معایب و محدودیت هـای خـاص خود می باشد که از جمله آنها می توان به مایعات نافذ منعکس کننده، آنالیز به کمک ذرات مغناطیسی، تصویر سازی بوسـیله جریـان فوکو، امواج مافوق صوت، رادیوگرافی، رادیوگرافی دیجیتال، ترموگرافی، مایکروویو، شبکه های عصبی، روش صوتی، روش طیف سنجی، مادون قرمز نزدیک، روش طیف سنجی رامان، روش طیف سنجی رزونانس مغناطیسی هسته، روش اشعه ایکس و بینایی ماشـین نـام برد. از بین روش های فوق روش اشعه ایکس برای پارامترهای کیفی مناسب هستند که وابسته به تغییرات جرم اند. ترموگرافی مـافوق صوت محدودیت های کمتر و دامنه کاربرد بیشتری دارد و نیز از دقت کافی در تشخیص عیوب در ادوات بـر خـوردار اسـت . تجزیـه و تحلیل اطلاعات بدست آمده در این روش براحتی قابل انجام است. بـا اینکـه روش مـادون قرمـز بـرای انـدازه گیـری کیفـی و کمـی محصولات کشاورزی و غذایی مناسب ترین روش بکار می رود اما به دلیل جذب قوی آب، استفاده از این تکنیک در ارزیابی محصولات کشاورزی آبدار و تازه خوری محدود شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.