بررسی روند تغییرات پارامترهای اقلیمی حوضه بهشت آباد (کارون شمالی)در دوره ۲۰۴۰-۲۰۱۱ با استفاده از نتایج مدل LARS-WG
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی روند تغییرات پارامترهای اقلیمی حوضه بهشت آباد (کارون شمالی)در دوره ۲۰۴۰-۲۰۱۱ با استفاده از نتایج مدل LARS-WG دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی روند تغییرات پارامترهای اقلیمی حوضه بهشت آباد (کارون شمالی)در دوره ۲۰۴۰-۲۰۱۱ با استفاده از نتایج مدل LARS-WG کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روند تغییرات پارامترهای اقلیمی حوضه بهشت آباد (کارون شمالی)در دوره ۲۰۴۰-۲۰۱۱ با استفاده از نتایج مدل LARS-WG،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی روند تغییرات پارامترهای اقلیمی حوضه بهشت آباد (کارون شمالی)در دوره ۲۰۴۰-۲۰۱۱ با استفاده از نتایج مدل LARS-WG :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
از مدل های مولد اقلیمی در دامنه وسیعی از مطالعات از قبیل مطالعات هیدرولوژی و محیط زیستی و ارزیابی ریسک درکشاورزی استفاده می شود. این مدل ها قادرند سری های زمانی مصنوعی در مقیاس روزانه با طول دوره مناسب را ایجاد کنند. در این مقاله با استفاده از مدل LARS-WG اقدام به ریزمقیاس نمایی نتایج مدل های گردش عمومی جو در ایستگاه های منتخب بهشت آباد تحت سه سناریوی انتشار A1B، A2 ، B1 برای دوره آماری ۲۰۱۱-۲۰۴۰ نمودیم. با توجه به نتایج حاصل از مدل LARS-WG میتوان گفت بطور میانگین در ایستگاه شهرکرد پارامترهای دما حداقل، دما حداکثر و بارش روند افزایش دارند و بنابراین در دوره ۲۰۱۱-۲۰۴۰ در ایستگاه شهرکرد دمای کمینه و بیشینه بیشتری نسبت به دوره پایه و در اکثر ماهها نیز بارندگی بیشتری را خواهیم داشت. در ایستگاه بروجن در دوره ۲۰۱۱-۲۰۴۰ دمای کمینه و بیشینه بیشتری نسبت به دوره پایه و بجز سناریو بدبینانه افزایش بارندگی ماه ها را نیز خواهیم داشت. همچنین بیشترین میزان افزایش بارندگی طی دوره آتی در ایستگاه دزکآباد، بین سه ایستگاه مورد بررسی، رخ خواهد داد که برابر با ۴۶ میلیمتر می باشد. در این ایستگاه در اکثر ماه ها افزایش دما کمینه را خواهیم داشت و بیشترین تغییرات مربوط به ماه های مارس و جوالی و سناریوهای A2 و A1B می باشد. در ماه ژانویه نیز کاهش ۰/۶ درجه سانتیگرادی دما در سناریوهای مورد بررسی رخ داده است. در دمای بیشینه نیز بیشترین تغییرات در ماه های جولای و نوامبر رخ خواهد داد و سناریو A2 و A1B بیشترین میزان افزایش را به ترتیب در ماه های نوامبر و جولای نشان داده است که ۱ درجه سانتیگراد می باشد. بطور میانگین در این ایستگاه نیز همچون ایستگاه های شهرکرد و بروجن تغییرات سالانه دما کمینه و بیشینه افزایش ۰/۵ دما را نشان می دهد و سناریو A2 بیشترین مقدار را دارا می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.