تحلیل شکستگی ها و محاسبه جهت تنش های درجا با استفاده از نمودار تصویری ریز مقاومت در یکی از مخازن گازی جنوب ایران


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل شکستگی ها و محاسبه جهت تنش های درجا با استفاده از نمودار تصویری ریز مقاومت در یکی از مخازن گازی جنوب ایران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل شکستگی ها و محاسبه جهت تنش های درجا با استفاده از نمودار تصویری ریز مقاومت در یکی از مخازن گازی جنوب ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل شکستگی ها و محاسبه جهت تنش های درجا با استفاده از نمودار تصویری ریز مقاومت در یکی از مخازن گازی جنوب ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل شکستگی ها و محاسبه جهت تنش های درجا با استفاده از نمودار تصویری ریز مقاومت در یکی از مخازن گازی جنوب ایران :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

شکستگی های مخازن هیدروکربوری عموما در دو گروه طبیعی و القایی قرار می گیرند. شکستگی های طبیعی، ناشی از تنش های محیطی در مراحل قبل از حفاری بوده و تنش های وارده بر دیواره ی چاه در حین حفاری منجر به شکستگی های القایی می شوند. مطالعه ی شکستگی های طبیعی، در شناسایی لایه های مستعد تولید نفت و شکستگی های القایی در جهت یابی تنش های درجا، پایداری دیواره چاه و تعیین مسیر بهینه حفاری حائز اهمیت است. نمودارهای تصویری ریزمقاومت، با تعیین تغییرات مقاومت سازند توسط الکترودهای کوچک خود در طی نمودارگیری و تبدیل این داده ها به طیف های رنگی، تصویری مجازی از دیواره ی چاه ارائه می دهند. نمودار تصویری EMI، دارای ۶ بالشتک مستقل و ۱۵۰ الکترود بوده و به دلیل مستقل بودن بالشتک ها، تنها نمودار تصویری با قابلیت نمایش شکل هندسی چاه می باشد که این مهم در شناسایی شکستگی های القایی و تعیین تنش های منطقه بسیار حائز اهمیت است. در این مطالعه، شکستگی های طبیعی و القایی به وسیله ی نمودار تصویری EMI در یکی از چاه های جنوب غربی ایران، واقع در مخازن گازی دالان و کنگان، عضو گروه دهرم، شناسایی شدند. هم چنین، جهت تنش بیشینه با استفاده از نمودار مذکور در این مطالعه N40E، راستای شمال شرق_جنوب غرب، محاسبه شد که هم جهت با رژیم تنش های جنوب ایران و نشان گر صحت نتایج بدست آمده می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.