بررسی تاثیر هیدروژن پراکسید، زمان و دما بر میزان اپوکسی دار شدن روغن سویا توسط کاتالیزو ناهمگن سیلیکا اسید فسفوتنگستنیک


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر هیدروژن پراکسید، زمان و دما بر میزان اپوکسی دار شدن روغن سویا توسط کاتالیزو ناهمگن سیلیکا اسید فسفوتنگستنیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر هیدروژن پراکسید، زمان و دما بر میزان اپوکسی دار شدن روغن سویا توسط کاتالیزو ناهمگن سیلیکا اسید فسفوتنگستنیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر هیدروژن پراکسید، زمان و دما بر میزان اپوکسی دار شدن روغن سویا توسط کاتالیزو ناهمگن سیلیکا اسید فسفوتنگستنیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر هیدروژن پراکسید، زمان و دما بر میزان اپوکسی دار شدن روغن سویا توسط کاتالیزو ناهمگن سیلیکا اسید فسفوتنگستنیک :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

روغن های گیاهی مواد پایدار، تجدید پذیر و زیست تخریب پذیری هستند که جایگزین مواد پترو شیمی در برخی کاربردها شده اند. روغن سویا حاوی مقادیر بالای اسید چرب غیراشباع بوده که می تواند به اسید اپوکسی تبدیل شود. اپوکسی دار شدن روغن سویا در نسبت های وزنی مختلف هیدروژن پراکسید انجام شد تا مقدار هیدروژن پراکسید بهینه گردد. پس از تکرار واکنش در دما و زمانهای مختلف بالاترین میزان گروه های اپوکسی برای روغن سویا در زمان ۹ ساعت، دمای ۵۰ درجه سانتی گراد و ۲/۳۳۹ گرم هیدروژن پراکسید، ۶/۷۲۰ درصد وزنی بدست آمد. با توجه به انجام واکنش های جانبی، باز شدن حلقه اپوکسی امکان پذیر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.