اپوکسیداسیون روغن سویا توسط کاتالیزور ناهمگن نانو ذره اکسید منگنز و بررسی شرایط واکنش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اپوکسیداسیون روغن سویا توسط کاتالیزور ناهمگن نانو ذره اکسید منگنز و بررسی شرایط واکنش دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اپوکسیداسیون روغن سویا توسط کاتالیزور ناهمگن نانو ذره اکسید منگنز و بررسی شرایط واکنش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اپوکسیداسیون روغن سویا توسط کاتالیزور ناهمگن نانو ذره اکسید منگنز و بررسی شرایط واکنش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اپوکسیداسیون روغن سویا توسط کاتالیزور ناهمگن نانو ذره اکسید منگنز و بررسی شرایط واکنش :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
روغن های گیاهی مواد پایدار، تجدید پذیر و زیست تخریب پذیری هستند که جایگزین مواد پترو شیمی در برخی کاربردها شده اند.روغن سویا حاوی مقادیر بالای اسید چرب غیراشباع بوده که می تواند به اسید اپوکسی تبدیل شود.روغن سویا شامل ۷/۲۷ لینولنیک اسید، ۵۲/۷۶ لینولئیک اسید،۲۱/۱۹ اولئیک اسید می باشد که بوسیله هیدروژن پراکسید به عنوان دهنده اکسیژن اپوکسید گردید. نانو ذره اکسید منگنز به عنوان کاتالیزور به کار گرفته شد. اپوکسی دار شدن روغن سویا در نسبت های وزنی مختلف هیدروژن پراکسید انجام شد تا مقدار هیدروژن پراکسید بهینه گردد. پس از تکرار واکنش در دما و زمانهای مختلف، بالاترین میزان تشکیل گروه های اپوکسی برای روغن سویا در زمان ۹ ساعت، دمای ۵۰ درجه سانتی گراد و ۲/۳۳۹ گرم هیدروژن پراکسید، ۴/۷۲۰% درصد وزنی بدست آمد. ساختار و میزان اپوکسی دار شدن روغن سویا توسط طیف سنجی FT-IR و نعیین عدد اپوکسی به روش تیتراسیون مورد بررسی قرار گرفت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.