تحقیق RAM حافظه


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق RAM حافظه دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق RAM حافظه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق RAM حافظه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق RAM حافظه :

RAM از تعدادی خانه یا سلول تشکیل شده است و هر خانه، قابلیت نگهداری یک داده را دارد و با آدرسی منحصر به فرد مشخص می شود. آدرس اولین خانه حافظه، صفر است و آدرس هر خانه، یک واحد از خانه‌ی قبلی اش بیشتر است، هر آدرس حافظه، قابلیت نگهداری یک یا چند بایت را دارا است.
داده های موجود در RAM قابل پاک شدن و جایگزینی با داده های دیگر هستند و هر نوع وقفه ای در جریان برق کامپیوتر، موجب از بین رفتن داده های موجود در RAM می شود. استفاده از این نوع حافظه‌ها، برای نگهداری موقت اطلاعات تا زمان پردازش یا انتقال نتایج به بیرون از کامپیوتر و یا ذخیره در حافظه های جانبی است.
از آنجا که داده ها می توانند در هر قسمت از حافظه‌ی RAM ذخیره شده و از آن قسمت بازیابی شوند و چون سرعت انجام این کار به محل داده ها بستگی ندارد به این نوع حافظه ها، حافظه با دسترسی تصادفی می گویند.
داده های مورد نیاز پردازنده ابتدا وارد RAM شده و بعد پردازش می شوند.
به RAM، حافظه‌ خواندنی و نوشتنی (RWM) هم میگویند.
از نظر تکنولوژی ساخت، دو نوع RAM وجود دارد :
۱. RAM پویا (DRAM)
۲. RAM ایستا (SRAM)
DRAM نسبت به SRAM دارای سرعت دسترسی پایین‌تر و هزینه‌ی ساخت کمتر است و در این نوع حافظه اطلاعات باید به طور مرتب تجدید شوند وگرنه از بین خواهند رفت (البته این کار به صورت خودکار توسط رایانه صورت می گیرد). تمام حافظه های RAM موجود در کامپیوتر از نوع DRAM هستند. از SRAM در ساخت حافظه‌های پنهان استفاده می شود.
تمام اطلاعات، برای پردازش ابتدا وارد این قطعه می شوند زیرا سرعت دسترسی به اطلاعات در این قطعه توسط سی‌پی‌یو، بسیار سریع‌تر انجام می‌گیرد.
از حافظه های DDR & SD-RAM که مخفف Double-Data-Rate & Synchronous Dynamic Random Access Memoryو هم اکنون بسیار استفاده می شوند .حافظه های با سرعت بالاتر DDR2 و DDR3 هم در دسترس می باشد.یک ماژول حافظه DDR دارای ۱۸۴ پین و یک شکاف در بین آن می باشد .حافظه های DDR نسبت به حافظه های SD-RAM قدیمی تر پهنای باند بیشتری را در اختیار سیستم می گذارند .

حافظه‌ای است که به صورت تعدادی IC درون سوکت‌هایی روی مادربرد قرار می‌گیرد. RAMها انواع مختلفی دارند که بسته به نوع سیستم از آنها استفاده می‌شود. در تمام انواع RAM سرعت برحسب نانو ثانیه است که نشانگر زمان مورد نظر جهت خواندن اطلاعات می‌باشد. هرچه این عدد کمتر باشد، سرعت بیشتر است. تعداد پین‌های RAMها متفاوت است که بر همین اساس روش‌های مختلفی برای قراردادن آنها در Slotها وجود دارد. RAMهای ۳۰ پین را SIMM (ICها فقط در یک سمت برد قرار دارد) و RAMهای ۷۲ پین را DIMM (در هر دو طرف برد IC وجود دارد) می‌نامند که هر دو به صورت ۴۵ درجه جاگذاری می‌شوند. به دو شکل زیر دقت کنید.
RAMهای ۱۶۸ پین هم وجود دارند که SDRAM نامیده می‌شوند و مختص کامپیوترهای پنتیوم هستند که به صورت عمودی در Slot جا می‌خورند.
انواع RAM از نظر نوعی که روی مادربرد قرار می‌گیرند.
۱ـ FPM: در کامپیوترهای ۸۰۸۶ استفاده می‌شد که سرعتش بین ۶۰ تا۷۰ نانوثانیه(ns) ، Bus آن ۳۳ مگاهرتز و دارای ۳۰ پین است.
۲ـ EDO : در کامپیوترهای ۴۸۶ و پنتیوم I استفاده می‌شود و از نوع DIMM است ؛ یعنی دارای ۷۲ پین، سرعت بین ۵۰ تا ۶۰ نانوثانیه و Bus آن ۶۶ مگاهرتز است که بازدهی این RAMها نسبت به FPM ؛۲ تا ۵ درصد بهتر است.
۳ـ ECC : این RAM هم از نوع DIMM است و در III وII و Pentium I استفاده می‌شود که دارای قابلیت تصحیح خطا می‌باشد. سرعت ECC بین ۴۰ تا ۶۰ نانوثانیه و دارای Bus 66 مگاهرتز است.
۴ـ SDRAM: این نوع RAM نیز در کامپیوترهای III و II و Pen I استفاده می‌شود و دارای ۱۶۸ پین (DIMM-SIMM) است. سرعت آن بین ۱۰ تا ۲۰ نانو ثانیه و دارای گذرگاه ۱۳۳،۱۰۰،۶۶ مگاهرتز می‌باشد که کارآیی آن نسبت به نوع قبلی ۱۰ تا ۲۰ درصد بهتر است.
۵ـ RD RAM : این نوع حافظه در کامپیوترهای Pen IV با مادربرد Intel استفاده می‌شود که Bus آن ۸۰۰ مگاهرتز است و قابلیت خواندن و نوشتن هم زمان ۳۲ بیت داده (اطلاعات) را دارد. (در این کامپیوترها همه Slotهای RAM باید پر شود.)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.