تحلیل اثر بخشی توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با رویکرد کارآفرینی مطالعه موردی: زنان سرپرست خانوار شهر زنجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل اثر بخشی توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با رویکرد کارآفرینی مطالعه موردی: زنان سرپرست خانوار شهر زنجان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل اثر بخشی توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با رویکرد کارآفرینی مطالعه موردی: زنان سرپرست خانوار شهر زنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل اثر بخشی توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با رویکرد کارآفرینی مطالعه موردی: زنان سرپرست خانوار شهر زنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل اثر بخشی توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با رویکرد کارآفرینی مطالعه موردی: زنان سرپرست خانوار شهر زنجان :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

خانواده های زن سرپرست در ایران و جهان رو به ازدیادند. زنان سرپرست خانوار به علت شرایط خاصی که در زندگی تجربه می کنند با مشکلات گوناگونی بویژه مشکلات اقتصادی مواجه هستند. لذا اینتحقیق می کوشد کارآفرینی را گامی در جهت توانمند سازی پایگاه اجتماعی اقتصادی زنان سرپرست خانوار را در شهر زنجان با استفاده از شاخص های منتخب تحقیق مورد تحلیل قرار دهد. بنابر این از بین افراد جامعه تحقیق،تعداد ۳۰ نفر از زنان سرپرست خانوار به شیوه نمونه گیری گلوله برفی شناسایی و مورد پرسشگری قرار گرفتند. نتایج حاصل از یافته های پژوهش حاضر حاکی از این است که اجرای برنامه های توانمندسازی منجمله از طریق تسهیل ارائه تسهیلات در موسسات مختلف به نحو صحیح و دقیق همان گونه که در سایر کشورها نتایج مثبتی به همراه داشته است؛ اجرای آن در کشور ما به خصوص روی اقشارضعیف و آسیب پذیر جامعه هم چون زنان سرپرست خانوار، نه تنها اشتغال و افزایش سطح درآمد خانوار و ارتقاء آن ها به سطوح بالاتر طبقات اجتماعی و اقتصادی جامعه منجر می شود، بلکه بهکمک آموزش شغلی از وابستگی آنان به سازمان های حمایتگر چون بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره) کاسته شده و به لحاظ اقتصادی – اجتماعی خود را همچون سایر افراد جامعه می بینند.علاوه بر آن، به توانمندسازی روانی آن ها در حوزه های مختلف روان شناختی هم چون خودکارآمدی خود ارزشمندی و عزت نفس، کنترل بر زندگی، قدرت تصمیم گیری و حل مسئله و … منجر می شود، که خود سرمایه ای پایان ناپذیر و بالاتر از توان مالی و اقتصادی است. بنابراین، پیشنهادهای کاربردی پژوهش بیانگر این است که سازمان های حمایتی به جای دادن مستمری ودر نتیجه ایجاد روحیه انفعالی باید زمینه توانمندسازی را هدف برنامه های عدالت طلبانه زنان سرپرست خانوار قرار دهند تا از این طریق به اقتصاد مقاومتی یا اقتصاد پایدار نائل آیند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.