شناسایی و رتبه بندی ریسکهای موثر بر مدت زمان انجام تعمیرات سالیانه سد و نیروگاه مسجدسلیمان به روش FMEA فازی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و رتبه بندی ریسکهای موثر بر مدت زمان انجام تعمیرات سالیانه سد و نیروگاه مسجدسلیمان به روش FMEA فازی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و رتبه بندی ریسکهای موثر بر مدت زمان انجام تعمیرات سالیانه سد و نیروگاه مسجدسلیمان به روش FMEA فازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و رتبه بندی ریسکهای موثر بر مدت زمان انجام تعمیرات سالیانه سد و نیروگاه مسجدسلیمان به روش FMEA فازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و رتبه بندی ریسکهای موثر بر مدت زمان انجام تعمیرات سالیانه سد و نیروگاه مسجدسلیمان به روش FMEA فازی :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

امروزه ریسک در گستره وسیعی از امور جایگاه خود را پیدا کرده است. زیرا پیامدهای ریسک مستقیم ازمان، هزینه و کیفیت را تحت تاثیر قرار میدهد. ریسک میتواند باعث عدم اجرای درست و بموقع پروژه و زیان بیش از حد گردد. پژوهش حاضر با هدف شناسایی و ارزیابی ریسکهای موثر بر مدت زمان انجام تعمیرات سالیانه سد و نیروگاه مسجدسلیمان به روش FMEA فازی اجرا گردید. جامعه آماری این پژوهش ۷۰ نفر از افراد شاغل در سد و نیروگاه مسجدسلیمان که بعنوان واحد تعمیرات، دستگاه نظارت و فنی مهندسی، بهرهبردار مشغول به کار هستند. که طبق جدول کرجسی و مورگان، حجم نمونه ۶۰ نفر انتخاب گردید. برای تهیه ابزار، با مطالعه زمینه پژوهش و مصاحبه، تعدادی ریسک شناسایی شدند. سپس بر اساس شاخصهای سهگانه شدت اثر، احتمال وقوع و احتمال تشخیص ریسک در FMEAپرسشنامههای اولیه تهیه و تنظیم گردید. روایی و پایایی ابزارها به ترتیب از طریق روایی متخصصان و ضریب آلفای کرونباخ بدست آمد. در تجزیه و تحلیل دادهها، با استفاده از یک مقیاس فازی مثلثی،واژگان کلامی به اعداد فازی تبدیل شد. سپس بر اساس روش FMEA فازی از طریق محاسبه RPN نسبت به رتبهبندی ریسکها اقدام گردید. در انتها بر اساس محاسبات انجام شده، ریسک R10 با عنوان عدم تامین نقدینگی توسط کارفرمابدلیل داشتن بیشترین RPN ، رتبه اول را به خود اختصاص داد وریسک R41 با عنوان ضعف در عوامل و مزایای انگیزشی پرسنل تعمیرات در رتبه دوم و ریسکR30 با عنوان ضعف در پشتیبانی و لجستیک )شارژ انبار با رتبه سوم به عنوان عمدهترین ریسکها، شناخته شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.