جداسازی ، شناسایی و اندازه گیری ترکیبات گیاه Satureja hortensis ، بومی ایران قبل و بعد از تیمار با هورمون های IAA – NAA – GA3 توسط دستگاه GC/MS
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
جداسازی ، شناسایی و اندازه گیری ترکیبات گیاه Satureja hortensis ، بومی ایران قبل و بعد از تیمار با هورمون های IAA – NAA – GA3 توسط دستگاه GC/MS دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد جداسازی ، شناسایی و اندازه گیری ترکیبات گیاه Satureja hortensis ، بومی ایران قبل و بعد از تیمار با هورمون های IAA – NAA – GA3 توسط دستگاه GC/MS کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی ، شناسایی و اندازه گیری ترکیبات گیاه Satureja hortensis ، بومی ایران قبل و بعد از تیمار با هورمون های IAA – NAA – GA3 توسط دستگاه GC/MS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن جداسازی ، شناسایی و اندازه گیری ترکیبات گیاه Satureja hortensis ، بومی ایران قبل و بعد از تیمار با هورمون های IAA – NAA – GA3 توسط دستگاه GC/MS :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
هدف اصلی در این تحقیق بررسی اثر غلظت های مختلف هورمون های IAA ، NAA ، GA3 بر ماهیت اسانس گرفته شده از گیاه مرزه با استفاده از روش اسپری می باشد . در این پروژه ابتدا غلضت های ppb 150) ، ۱۰۰ ،(۵۰ برای هورمون های IAA و NAA و غلضت های ppb 100) ، ۵۰ ، (۲۵ برای هورمون GA3 را در آزمایشگاه تهیه کرده وسپس در ساعات مشخصی بر رویاندام هوایی گیاه به صورت جداگانه اسپری شد ، این تیمار به صورت ۳ بار در هفته انجام شد . در این کار از اب مقطر فوق خالص به عنوان شاهد استفاده شد که شاهد را هم در ساعت مشخصی بر روی برگ گیاه اسپریشد ، سپس گیاه تیمار شده را پس از یک دوره استراحت گیاه جمع آوری و در تاریکی و در جریان هوا خشک کردیم . گیاه خشک شده را وزن و توسط دستگاه کلونجر به صورت جداگانه اسانس گیری کردیم . برای شناسایی وبررسی ترکیبات متشکله اسانس به دستگاه GC/MS تزریق شد . نتایج بیانگر این مطلب می باشد که هورمون GA3 بطور کامل باعث کاهش ترکیبات اصلی و افزایش ترکیباتی که درصد کمتری در اسانس دارند می شود . در طرف مقابل هورمون های NAA و GA3 باعث افزایش بیشتر ترکیبات موجود در اسانس می شوند و ترکیبات اصلی را نیز حفظ می کنند در ضمن هر سه هورمون ترکیباتی را هرچند به مقدار کم ایجاد میکنند که باعث خواص درمانی گیاه و افزایش کیفیت اسانس می شود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.