بررسی کارایی و سازوکار صمغ گوار در پایداری دوغ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی کارایی و سازوکار صمغ گوار در پایداری دوغ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی کارایی و سازوکار صمغ گوار در پایداری دوغ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کارایی و سازوکار صمغ گوار در پایداری دوغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی کارایی و سازوکار صمغ گوار در پایداری دوغ :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
دوغ نوشیدنی تخمیری است که با اختلاط ماست ، آب و مقداری نمک و تهیه می شود . دو فاز شدن این محصول در طول زمان نگهداری مشکل عمده ای است که از پایین بودن PH و تجمع کازئین ها ناشی می گردد . در مقاله مروری حاضر اثر صمغ گوارجهت جلوگیری از جدا شدن سرم و کاهش فراریت اسانس های اضافه شده و خواص رئولوژی دوغ مورد مطالعه قرار گرفته است .بررسی ها نشان می دهد که اضافه کردن صمغ به سبب اثری که بر افزایش ویکسوزیته دارد باعث کاهش آب اندازی و کاهش فراریت اسانس های اضافه شده می شود . بررسی خواص رئولوژیک نیز نشان می دهد که با افزایش سرعت برشی ویسکووزیته دوغ حاوی صمغ کاهش می یابد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.