بررسی تاثیر آرایش کاشت و تاریخ کاشت بر عملکرد برخی از پارامترهای مورفولوژیک گلرنگ رقم گلدشت در منطقه رباط کریم


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر آرایش کاشت و تاریخ کاشت بر عملکرد برخی از پارامترهای مورفولوژیک گلرنگ رقم گلدشت در منطقه رباط کریم دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر آرایش کاشت و تاریخ کاشت بر عملکرد برخی از پارامترهای مورفولوژیک گلرنگ رقم گلدشت در منطقه رباط کریم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر آرایش کاشت و تاریخ کاشت بر عملکرد برخی از پارامترهای مورفولوژیک گلرنگ رقم گلدشت در منطقه رباط کریم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر آرایش کاشت و تاریخ کاشت بر عملکرد برخی از پارامترهای مورفولوژیک گلرنگ رقم گلدشت در منطقه رباط کریم :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تاثیر تاریخهای مختلف کاشت بهاره و تراکم گیاهی بر مراحل رشد و نمو خصوصیات رشد و نحوه توزیع مواد در اندامهای گیاه، عملکرد و اجزای عملکرد بذر گلرنگ رقم )گلدشت(، در سال زراعی ۱۳۹۱ به طور آزمایشی در مزرعهخصوصی در شهرستان بهارستان شهرصالحیه اجرا گردید. این آزمایش با طرح آماری فاکتوریل بر پایه بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار پیاده شد. تاریخ های کاشت عبارت بودند از سه تاریخ: ۱۰ / ۲ / ۹۱ ، ۲۰ / ۲ / ۹۱ و ۳۰ / ۲ / ۹۱ و تراکم گیاهی که از طریق فواصل روی ردیف تنظیم شدند شامل: ۸۰ ، ۵۰ ، ۳۶ و ۲۶ بوته در متر مربع بود. بررسی آنالیزهای رشد نشانگر این بودکه حداکثر ماده خشک گیاهی (DRM) ، شاخص سطح برگ (LAI) و سرعت رشد محصول (CGR) به علت تاثیر عوامل محیطی به ویژه طول روز و شدت تشعشع در مراحل مختلف رشد، در تاریخ های رشد دیرتر در زمان کمتری حاصل می شوند. حداکثر این مقادیر در حد فاصل بین شروع رشد زایشی و کامل شدن طبق ها ملاحظه گردید . افزایش تراکم موجبافزایش DRM و LAI و CGR شد. اما به علت سایه اندازی برگها میزان NAR کاهش یافت. تاریخ کاشت اثر معنی داری بر تعداد طبقهای اولیه و تعداد کل طبقهای بارور در گیاه داشت ولی بر تعداد کل طبقهای ثانویه و تعداد کل طبق در گیاه اثری نداشت، با تاخیر در زمان کاشت متوسط تعداد دانه در طبق در طبقهای اولیه، ثانویه و کل گیاه کاهش یافت اما وزن هزار دانهدر طبقهای اولیه و ثانویه و طبقهای بارور گیاه تحت تاثیر این فاکتور قرار نگرفت . کاشت اول و دوم به ترتیب با عملکردی برابربا ۵۷ / ۱۴۹۰ و ۲۹ / ۱۲۸۱ کیلو گرم در هکتار اختلاف معنی داری نداشتند و نسبت به تاریخ کاشت سوم ۷۵ / ۱۱۱۶ عملکرد شان بیشتر بود. این افزایش به علت LAI شاخص سطح برگ و NAR بیشتر در مرحله گلدهی و شاخص برداشت بیشتر بود.با تاخیر در کاشت و کاهش تراکم گیاهی عملکرد کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.