ارزیابی تأثیر قارچ میکوریزا و ورمی کمپوست بر خصوصیات دانه و کلروفیل گیاه لوبیا


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تأثیر قارچ میکوریزا و ورمی کمپوست بر خصوصیات دانه و کلروفیل گیاه لوبیا دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تأثیر قارچ میکوریزا و ورمی کمپوست بر خصوصیات دانه و کلروفیل گیاه لوبیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تأثیر قارچ میکوریزا و ورمی کمپوست بر خصوصیات دانه و کلروفیل گیاه لوبیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تأثیر قارچ میکوریزا و ورمی کمپوست بر خصوصیات دانه و کلروفیل گیاه لوبیا :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

حبوبات یا لگوم ها دسته ای از گیاهان مهم زراعی می باشند که به لحاظ دارا بودن ارزش غذایی زیاد ازمنابع سرشار از پروتئین در تغذیه انسان و دام محسوب می شوند. این آزمایش با هدف ارزیابی تأثیر قارچمیکوریزا و ورمی کمپوست بر خصوصیات دانه گیاه لوبیا در سال ۱۳۹۴ و به صورت اسپلیت پلات بر پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در شهرستان بم اجرا شد. فاکتوراصلی شامل ورمی کمپوست در سه سطح ) ۰ – ۵ – ۱۰ تن در هکتار( و فاکتورفرعی مایکوریزا در دو سطح )تلقیح و عدم تلقیح( بود. صفات تعداد دانه در غلاف، تعداد غلاف در بوته، وزن هزاردانه، عملکرد دانه و کلروفیل آ و ب اندازه گیری شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.