اثر آللوپاتیک Setaria viridis L.و شوری بر پارامترهای رشد آفتابگردان در شرایط آزمایشگاهی و آبکشت


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر آللوپاتیک Setaria viridis L.و شوری بر پارامترهای رشد آفتابگردان در شرایط آزمایشگاهی و آبکشت دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر آللوپاتیک Setaria viridis L.و شوری بر پارامترهای رشد آفتابگردان در شرایط آزمایشگاهی و آبکشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر آللوپاتیک Setaria viridis L.و شوری بر پارامترهای رشد آفتابگردان در شرایط آزمایشگاهی و آبکشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر آللوپاتیک Setaria viridis L.و شوری بر پارامترهای رشد آفتابگردان در شرایط آزمایشگاهی و آبکشت :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

اثر آللوپتیک علف هرز ارزنی سبز بر پارامترهای رشد افتابگردان رقم گابور در شرایط شوری مورد بررسی قرار گرفت. دوآزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملأ تصادفی ) CRD ( در دو محیط آزمایشگاهی و آبکشت انجام شد. فاکتوراول شامل غلظت عصاره ارزنی سبز ) Setaria viridis L. ( و فاکتور دوم شامل تیمار شوری ناشی از نمک کلرید سدیم ( NaCl ( بود. در محیط آزمایشگاهی اثر عصاره ارزنی سبز بر رشد آفتابگردان تحت تنش شوری بررسی شد. تیمارهایشوری شامل غلظتهای صفر، ۵۰ ، ۱۰۰ ، ۱۵۰ و ۲۰۰ میلی مولار کلرید سدیم و تیمارهای عصاره علفهرز ارزنی سبزشامل نسبتهای صفر، ۱:۲۰ و ۱:۱۰ از عصاره ۱۰ درصد آن در ۴ تکرار بود. در محیط آبکشت اثر عصاره ارزنی سبز بر رشد آفتابگردان تحت شرایط شوری مورد آزمایش قرار گرفت. تیمار شوری شامل غلظتهای صفر، ۵۰ و ۱۰۰ میلیمولارکلرید سدیم و تیمارهای ارزنی سبز صفر، ۱ و ۳ درصد، از عصاره ۱۰ درصد آن در ۳ تکرار بود. تیمارها در ظروف حاوی ۷۰۰ میلیلیتر محلول هوگلند تمام قدرت اعمال گردید. پس از سه هفته نتایج نشان داد درصد طول ریشهچه و ساقهچه، وزن تر و خشک گیاهچه آفتابگردان در حضور شوری و عصاره ارزنی سبز به طور معنیدار کاهش یافت. درمحیط آبکشت اثر عصاره ارزنی سبز بر پارامترهای رشد و فیزیولوژیک آفتابگردان کاهش معنیداری نسبت به شاهد نشان داد. تیمار ۳ درصد عصاره سبب کاهش رشد ریشه و ساقه، وزن تر و خشک ریشه، ساقه و برگ در آفتابگردان گردید. اثر عصاره و شوری بر کلروفیل b ب یشتر از کلروفیل a بود که این نتیجه میتواند نشانگر حساسیت بیشتر کلروفیل b ب ه عصاره و شوری باشد. نتایج نشانگر افزایش توان آللوپاتی علفهرز ارزنی سبز در شرایط تنش شوری بود. در نتیجه اثرات آللوپاتیک علفهرز ارزنی سبز در حضور شوری میتواند پارامترهای رشد و فیزیولوژیک آفتابگردان را کاهش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.