تاثیر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک بر روی کمیت و کیفیت اسانس گیاه چای کوهی Stachys lavandulifolia در دو جهت شمالی و جنوبی در منطقه شاه جهان اسفراین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک بر روی کمیت و کیفیت اسانس گیاه چای کوهی Stachys lavandulifolia در دو جهت شمالی و جنوبی در منطقه شاه جهان اسفراین دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک بر روی کمیت و کیفیت اسانس گیاه چای کوهی Stachys lavandulifolia در دو جهت شمالی و جنوبی در منطقه شاه جهان اسفراین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک بر روی کمیت و کیفیت اسانس گیاه چای کوهی Stachys lavandulifolia در دو جهت شمالی و جنوبی در منطقه شاه جهان اسفراین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک بر روی کمیت و کیفیت اسانس گیاه چای کوهی Stachys lavandulifolia در دو جهت شمالی و جنوبی در منطقه شاه جهان اسفراین :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
در این تحقیق تاثیر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک برگیاه چای کوهی در دو جهت شمالی و جنوبی ارتفاع ۰۰۱۱متری منطقه شاه جهان شهرستان اسفراین، مورد مطالعه قرارگرفت. نمونه ها ی گیاهی در زمان گلدهی کامل از دورویشگاه، با سه تکرار بطورکاملا تصادفی، از اندامهای هوایی جمع آوری و در هوای آزاد خشک و اسانس آن به روش تقطیر با آب با استفاده از دستگاه کلونجر استخراج گردید. و به منظور تعیین مقدار و شناسایی ترکیبهای اسانس از دستگاه گاز کروماتوگرافی (GC) و گاز کروماتوگرافی متصل به طیف سنج جرمی استفاده (GC/MS) شد. و نمونه های خاک با حفرپروفیل از عمق ۱ تا ۰۱ سانتی متری زمین درپای گیاه برداشت شد و جهت آزمایشات مختلف بر روی آنها به آزمایشگاه خاک شناسی بجنورد منتقل گردید. تجزیه واریانس داده های به دست آمده با استفاده از نرم افزار آماری SPSS و برای بررسیمیزان همبستگی بین خصوصیات خاک و میزان اسانس در هر طبقه ارتفاعی از آزمون همبستگی پیرسون استفاده شد. نتایج حاصل از این بررسی نشان داد که بافت خاک دو منطقه، از نوع لومی شنی بوده و تفاوتی با هم نداشتند. همچنین بین بازده اسانس و عناصر موجود در خاک، به غیر از ماده آلی خاک ، آهک ، مس و اسیدیته خاک همبستگی مثبتمشاهده شد. و همبستگی بین عناصر خاک با درصد ترکیبات اسانس گیاه چای کوهی در دوجهت، متفاوت بوده است. همچنین نتایج نشان داد که آهن خاک کمترین تاثیر و فسفر و آهک خاک بیشترین تاثیر را بر ترکیبات اسانس داشته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.