شناسایی و رتبه بندی عوامل سازمانی موثر در فرایند تجاری سازی فناوری نانو در صنعت غذایی کشور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و رتبه بندی عوامل سازمانی موثر در فرایند تجاری سازی فناوری نانو در صنعت غذایی کشور دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و رتبه بندی عوامل سازمانی موثر در فرایند تجاری سازی فناوری نانو در صنعت غذایی کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و رتبه بندی عوامل سازمانی موثر در فرایند تجاری سازی فناوری نانو در صنعت غذایی کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و رتبه بندی عوامل سازمانی موثر در فرایند تجاری سازی فناوری نانو در صنعت غذایی کشور :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

فناوری های جدید از جمله فناوری نانو به عنوان یک موج فناوری جدید از پتانسیل فراوانی برای متحول نمودن صنایع مختلف از جمله بخشی اکشاورزى و غذایی برخوردار است. با توجه به پتانسیل های بی شمار فناوری نانو برای متحول نمودن صنایع غذایی ، شناخت زمینه های بکارگیری فناوری نانو و تلاش در جهت تجاری سازی آن به عنوان یک فناوری انقلابی در این بخش امری اجتناب ناپذیر محسوب می گردد و نیازمند توجه جدی می باشد. تجاری سازی به عنوان یک عامل حیاتی مطرح شده است. عدم توانایی لازم برای تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی و عرضه آنها به بازار یکی از نقاط ضعف عمده کشورهای در حال توسعه می باشد. در حال حاضر عوامل بیشماری در عدم موفقیت فرایند تجاری سازی در حوزه نانو غذا می باشد که در این تحقیق به طور خاص به شناسایی عوامل سازمانی با استفاده از مصاحبه نیمه ساختاریافته پرداخته شده و با استفاده از رگرسیون خطی چند گانهعوامل شناسایی شده تجزیه و تحلیل گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.