بازسازی بافت تاریخی و احیای شاخص های هویت فضای شهری با هدف ارتقا کیفیت زندگی (نمونه موردی محله قلعه محمود کرمان)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بازسازی بافت تاریخی و احیای شاخص های هویت فضای شهری با هدف ارتقا کیفیت زندگی (نمونه موردی محله قلعه محمود کرمان) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بازسازی بافت تاریخی و احیای شاخص های هویت فضای شهری با هدف ارتقا کیفیت زندگی (نمونه موردی محله قلعه محمود کرمان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بازسازی بافت تاریخی و احیای شاخص های هویت فضای شهری با هدف ارتقا کیفیت زندگی (نمونه موردی محله قلعه محمود کرمان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بازسازی بافت تاریخی و احیای شاخص های هویت فضای شهری با هدف ارتقا کیفیت زندگی (نمونه موردی محله قلعه محمود کرمان) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

بافتهای تاریخی و فرهنگی شهرها آثار گرانبهایی از فرهنگ ، دانش معماری و شهرسازی بومی اند و به عنوان جزئیاز هویت اجتماعی هر قوم و کشوری تلقی می شوند و از آنجاکه بخش های قدیمی شهرها حامل روح اجتماعی وفرهنگیشهرهستند حفظ هویت شهرها که اغلب در مرکز شهر و بافت های تاریخی قرار دارند بهترین روش برای بیان تاریخ و هویتملی هر کشور محسوب می شوند . شناخت و درک ساختار و استخوان بندی شهرها، سازمان فضایی شهرها و تلاش برایحفظ و احیا ء آنها موجب حفظ ارزش های نهفته در شهرها شده است . ازسال ها پیش تا کنون در مورد نگهداری وپاسداری از ارزش های کهن و جلوگیری از ورود ارزش های بیگانه مطالعات گسترده ای صورت گرفته است با این همهتأثیر این اندیشه ها در فضای عمومی جامعه آن چنان که باید و شاید دیده نمی شود. بی شک یکی از دلایل مهم آن رامی توان کمبود منابع و مباحث نظری در باب هویت شهر ایرانی و مفاهیم و اصول سازماندهی به فضاهای شهری درشهرهای تاریخی ایران دانست . کرمان از جمله شهر های تاریخی است که دارای بافت تاریخی قابل توجهی است . لزومشناخت عوامل مخرب می تواند در ارائه راهی بر حل بحران از بین رفتن هویت این مناطق، مفید واقع گردد. این پژوهشدر پی آن است که با ارائه یک الگوی مناسب بهسازی و نوسازی، باعث ارتقاء کیفیت اجتماعی و تداوم حیات در بافتتاریخی شود وتا حدودی موجب بازیابی آن چه به نام های هویت ملی، هویت ایرانی و… نامیده شده،گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.