بررسی وضعیت یادگیری سازمانی بر اساس شاخص های مدل یادگیری ویلسون و سنجش وتحلیل و تأثیر آنها در تحول سازمان بانک رفاه (مطالعه موردی استان مازندران)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وضعیت یادگیری سازمانی بر اساس شاخص های مدل یادگیری ویلسون و سنجش وتحلیل و تأثیر آنها در تحول سازمان بانک رفاه (مطالعه موردی استان مازندران) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وضعیت یادگیری سازمانی بر اساس شاخص های مدل یادگیری ویلسون و سنجش وتحلیل و تأثیر آنها در تحول سازمان بانک رفاه (مطالعه موردی استان مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضعیت یادگیری سازمانی بر اساس شاخص های مدل یادگیری ویلسون و سنجش وتحلیل و تأثیر آنها در تحول سازمان بانک رفاه (مطالعه موردی استان مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وضعیت یادگیری سازمانی بر اساس شاخص های مدل یادگیری ویلسون و سنجش وتحلیل و تأثیر آنها در تحول سازمان بانک رفاه (مطالعه موردی استان مازندران) :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مقاله:

یادگیری فعالیتی شناختی و عاطفی است. و افراد از لحاظ تواناییهای ذهنی، روش های آموختن، سبک و سرعتیادگیری، آمادگی، علاقه و انگیزش نسبت به کسب دانش و انجام فعالیت های تحصیلی باهم تفاوت دارند . بنابراین ،یکی از موضوعات مرتبط با تفاوت های فردی در یادگیری، سبک های یادگیری یادگیرندگان است که در فراگیری آنهانقش مؤثری ایفا می کند. سبک یادگیری ترکیبی از ویژگی های شناختی، عاطفی و جسمانی است، که از تعامل نحوهادراک و پاسخ دهی یادگیرنده به محیط شکل می گیرد.هدف: هدف اصلی از این پژوهش بررسی و تحلیل تاثیر سبکهای یادگیری سازمانی در تحول سازمان بانک رفاه استان مازندران بر اساس شاخصهای مدل ویلسون بوده است.روش:تحقیق از نوع توصیفی پیمایشی و از ماهیت و اهداف از نوع کاربردی و کتابخانه ای بوده است. جامعه آماری تحقیقحاضر را کل کارکنان بانک رفاه استان مازندران تشکیل داده اند. که تعداد آنها ۶۲۴نفر می باشد. و باتوجه با توجه بهجدول کرجسی و مورگان حجم نمونه ۲۴۲نفر تعیین شده که با توجه به این تعداد پرسشنامه توزیع شده، در نهایت ۲۴۰پرسشنامه بدون نقص بوده و جهت آزمونهای اداری مورد استفاده قرار گرفت.یافته ها: نتایج آزمون رگرسیون بین متغیرمستقل(سبکهای یادگیری سازمانی) و متغیر وابسته(تحول سازمان) در بانک رفاه استان مازندران نشان داده است که بینمتغیرهای یادگیری سازمانی(سبک یادگیری انتزاعی، سبک یادگیری واقعی، سبک یادگیری عاطفی، سبک یادگیریشناختی) و متغیر وابسته تحول سازمانی ارتباط معناداری وجود دارد.نتیجه گیری: رهبران بایستی نسبت به یادگیر محورشدن، سازمانهای خود حساس باشند و در محیط کار این فرصت را به پیروان خود بدهند که از تجارب شخصی خود و نهصرفا از کتب بیاموزند، زیرا یادگیری از تجربیات سبب افزایش توانایی ها و شایستگی های افراد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.