بررسی تاثیر نوع عایق در جدارهای خارجی ساختمان در میزان انرژی موردنیاز سیستم تهویه مطبوع دانشگاه پیام نور قائم شهر


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر نوع عایق در جدارهای خارجی ساختمان در میزان انرژی موردنیاز سیستم تهویه مطبوع دانشگاه پیام نور قائم شهر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر نوع عایق در جدارهای خارجی ساختمان در میزان انرژی موردنیاز سیستم تهویه مطبوع دانشگاه پیام نور قائم شهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر نوع عایق در جدارهای خارجی ساختمان در میزان انرژی موردنیاز سیستم تهویه مطبوع دانشگاه پیام نور قائم شهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر نوع عایق در جدارهای خارجی ساختمان در میزان انرژی موردنیاز سیستم تهویه مطبوع دانشگاه پیام نور قائم شهر :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

در این مقاله، ساختمان آموزشی دانشگاه پیام نور قائم شهر به عنوان یک پروژه واقعی مورد مطالعه قرار گرفته و محاسبات بار و طراحی اولیه سیستم تهویه مطبوع برای آن با استفاده از نرم افزار کریر صورت پذیرفته است. با توجه به نیازهای خاص یک پروژه با کاربری آموزشی نظیر حجم هوای تازه ی بالا، ملاحظات صوتی، کنترل مناسب رطوبت و دما برای هر ناحیه و همچنین محدودیت های معماری ساختمان، در نهایت برای کلیه فضاها به جز آمفی تئاتر یعنی کلاسها، آزمایشگاه ها، کتابخانه و فضای اداری، سیستم فن کویل با هوای تازه و برای آمفی تئاتر با توجه به ملاحظات خاص طراحی آن نظیر بار نهان بسیار بالا ، ملاحظات ویژه ی صوتی و توزیع مناسب هوا، مشخصاً استفاده از یک دستگاه هواساز حجم ثابت پیشنهاد شده است. در طراحی اولیه دیوارهای خارجی ترموبلوک می باشد. با توجه به لزوم کاهش مصرف انرژی در بخش ساختمان و وجود عایق های مختلف در بازار تاثیر استفاده از انواع عایق (چهار نوع عایق پلی استایرن، پشم شیشه، CIC و VIP) در جدارهای خارجی ساختمان بررسی شده و بهترین عایق پیشنهاد می گردد. شبیه سازی ها در دو حالت مختلف استفاده از عایق در تمامی جدارها و نیز استفاده از عایق تنها در دو وجه سردتر ساختمان بررسی شده و کاهش مصرف انرژی این دو حالت با هم مقایسه می گردند. میزان کاهش در بارهای برودتی و حرارتی ساختمان در صورت استفاده از عایق VIP در تابستان ۷% و در زمستان تقریبا ۱۳% می باشد. لح در ساختمان در تابستان حداقل ۶% و در زمستان ۱۳% کاهش بار سرمایش و گرمایشی نسبت به دیوارهای ترموبلوکی به همراه خواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.