ویژگی های خمیر کاغذ تولید شده از گیاه استبرق با استفاده از فرآیند حلال آلی مونواتانول آمین


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ویژگی های خمیر کاغذ تولید شده از گیاه استبرق با استفاده از فرآیند حلال آلی مونواتانول آمین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ویژگی های خمیر کاغذ تولید شده از گیاه استبرق با استفاده از فرآیند حلال آلی مونواتانول آمین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ویژگی های خمیر کاغذ تولید شده از گیاه استبرق با استفاده از فرآیند حلال آلی مونواتانول آمین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ویژگی های خمیر کاغذ تولید شده از گیاه استبرق با استفاده از فرآیند حلال آلی مونواتانول آمین :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

درتحقیق جاری به منظور بررسی تولید خمیر کاغذ استبرق با فرآیندمونواتانول امین، از الیاف تنه اصلی و بالغ شده این گیاه خمیر کاغذ تهیه شد. مونواتانول امین به دو صورت خالص و در ترکیب با آنتراکینون به کار برده شد. آنتراکینون با دو نسبت ۰و۰/۱ درصد و مونواتانول امین با ۵نسبت ۱۰۰، ۷۵، ۵۰، ۳۷/۵، ۲۵ درصد به کار گرفته شدمدت پخت در دو محدوده زمانی ۱۲۰ و ۲۴۰ دقیقه دما به صورت ثابت معادل ۱۶۰ درجه سانتی گراد و نسبت مایع پخت به ماده چوبی پس از پخت آزمایشی ۴ به ۱ در نظر گرفته شدبررسی نتایج نشان داد که در شرایط ۷۵ درصد مونو اتانولآمین ۰/۱ درصد آنتراکینون، ۲۴۰دقیقه زمان و دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد می توان به شرایط بهینه پخت درنسبت مایع ۴به ۱ رسید. با توجه به این که استبرق ازمیزان بالایی از مواد استخراجی برخوردار می باشدمقادیر ۵۳/۴۹ درصد بازده کل بسیار عالی می باشد بازده کل بالا به اضافه قابلیت بازیافت ماده مونواتانول آمین پس از پخت موجب ان می شود که تولید خمیر کاغذاستبرق با فرآیند مونواتانول آمین بسیار مقروون به صرفه باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.