بررسی کیفیت علوفه دو گونه Salsola lanchnantha (Botseh.) Botseh و Convolvulus oxyphyllus (Boiss) در مراتع استپی ایلام


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کیفیت علوفه دو گونه Salsola lanchnantha (Botseh.) Botseh و Convolvulus oxyphyllus (Boiss) در مراتع استپی ایلام دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کیفیت علوفه دو گونه Salsola lanchnantha (Botseh.) Botseh و Convolvulus oxyphyllus (Boiss) در مراتع استپی ایلام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کیفیت علوفه دو گونه Salsola lanchnantha (Botseh.) Botseh و Convolvulus oxyphyllus (Boiss) در مراتع استپی ایلام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کیفیت علوفه دو گونه Salsola lanchnantha (Botseh.) Botseh و Convolvulus oxyphyllus (Boiss) در مراتع استپی ایلام :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

هدف از انجام این تحقیق بررسی کیفیت علوفه دو گونه Salsola lanchnantha (Botsch.) Botsch و Convolvulus oxyphyllus(Boiss.) در مراتع نیمه استپی چنگوله استان ایلام بود. برای انجام این پژوهش در سه مرحله فنولوژیکی (شامل: رشد درویشی، گلدهی و بذردهی) به روش کاملاً تصادفی نمونه برداری از این گیاهان انجام شد. سپس شاخص های معرف کیفیت علوفه شامل درصد پروتئین خامف درصد ماده خشک قابل هضم، مقدار انرژی متابولیسمی، الیاف نامحلول در شوینده اسیدی و حد بحرانی آن ها برای نگهداری واحد دامیف اندازه گیری شدند. داده ها با استفاده از تجزیه واریانس آنالیز شدند و برای مقایسه میانگین ها از آزمون دانکن استفاده شد. نتایج نشان داد که مقدار انرژی متابولیسمی (ME) گونه Salsala lanchanantha، در هر سه مرحله رویشی بالاتر از حد بحرانی بوده و از نظر اینکه بتواند نیاز انرژی متابولیسمی (ME) دام را فراهم نماید، مطلوب می باشد. در حالی که گونه Convolvulus axyphyllus قادر به تامین انرژی متابولیسمی (ME) واحد دامی برای حالت نگهداری نمی باشد. همچنین دامی که در رویشگاه های این گیاهان چرا می کند از نظر مقدار پروتئین خام (CP) در مراحل رشد رویشی و گلدهی ، مشکل چندانی نخواهد داشت، ولی در مرحله بذردهی به منظور اینکه دام دچار کمبود نشود، بهتر است که از علوفه ههای مکمل و دستی استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.