کاهش مصرف انرژی در صنعت قند و شکر با استفاده از تکنولوژی پینچ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کاهش مصرف انرژی در صنعت قند و شکر با استفاده از تکنولوژی پینچ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کاهش مصرف انرژی در صنعت قند و شکر با استفاده از تکنولوژی پینچ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاهش مصرف انرژی در صنعت قند و شکر با استفاده از تکنولوژی پینچ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کاهش مصرف انرژی در صنعت قند و شکر با استفاده از تکنولوژی پینچ :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
توجه به افزایش بهای انرژی محدودیت مناب تولید آن و حفظ محیط زیست ، لزوم کاهش شدت انرژی و بهینه سازی مصرف آن در صنایع انرژی بر را نمایان می سازد .دست یافتن به این مهم ، عموما با ایجاد سیستمهای بازیابی حرارت کارا تحقق یافته که استفاده از تکنولوژی پینچ، اصولی ترین روش برای طراحی شبکه های بازیابی حرارت، انتقال بهینه انرژی از جریانهای گرم به سرد و کاهش تقاضای سرویسهای جانبی شناخته شده است.صنعت قند و شکر از صنایع انرژی بر است ومصرف انرژی در آن بصورت مصرف بخار و برق می باشد . بطوریکه یک واحد تولید قدرت، مشتمل بر توربینهای بخار، در کارخانجات قند تعبیه شده و با تولید همزمان برق و حرارت، علاوه بر تولید برق مورد نیاز، بخار لازم را جهت مصارف گرمایشی و فرایندی کارخانه فراهم می کند. یکی از روشهای متداول تشخیص راندمان مصرف انرژی در یک کارخانه قند، اندازه گیری مقدار مصرف بخار زنده خروجی از توربین برای مرحله تبخیر است. از نظر تئوری ۱۴ درصد تناژ چغندر قند، بخار برای فرایند تولید شکرلازم است که این میزان درکشورهای پیشرفته از ۱۷ تا ۲۵ درصد می باشد. در حالیکه در کارخانه های قند ایران این میزان حتی تا سه برابر بیشتر از مقادیر یاد شده است. در پژوهش حاضر ، با استفاده از تکنولوژی پینچ به اصلاح واحد تغلیظ شربت و شبکه مبدلهای حرارتی مرتبط با آن در یکی از کارخانجات شکر کشور، به منظور بهبود بازیافت بخار شربت و کاهش مصرف انرژی می پردازیم. مراحل کار به این ترتیب است که ابتدا واحد تغلیظ شربت، که تامین کننده بخش مهمی از بخار مورد نیاز فرایند است، اصلاح شده و سپس شبکه مبدلهای حرارتی مرتبط با آن هدفگذاری و برای رسیدن به اهداف مورد نظر اصلاح خواهد شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.