پلاسمای سرد Cold Plasma تحولی نوین در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پلاسمای سرد Cold Plasma تحولی نوین در صنایع غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پلاسمای سرد Cold Plasma تحولی نوین در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پلاسمای سرد Cold Plasma تحولی نوین در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پلاسمای سرد Cold Plasma تحولی نوین در صنایع غذایی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

پلاسمای سرد حالت چهارم ماده و به گاز یونیزه شده ای اطلاق می شود که بخش کوچکی از اتم های آن یک یا چند الکترون از دست داده و به یون های مثبت تبدیل شده باشد. به دلیل ویژگی هایی از قبیل دمای پایین و انرژی بالا در دامنه ی وسیعی از فناوری ها موردتوجه قرار گرفته است. استفاده از پلاسمای سرد به واسطه ی کاربردهایی از قبیل استریل و پاک سازی، فعال سازی(واکنش پذیرتر شدن) و ایجاد پوشش های مطلوب بر روی سطوح به منظور افزایش ماندگاری محصول و ایجاد سطوح مناسب برای حفظ کیفیت آن در صنایع بسته بندی مواد غذایی، دارویی، بهداشتی و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. عموماً در تولید پلاسمای سرد از گازهایی نظیر اکسیژن، نیتروژن و آرگون استفاده می شود. برخی از مزایای آن از جمله: کاهش اثرات منفی اعمال حرارت بر روی سطوح برای پاکسازی، بهبودویژگی های رطوبت پذیری الیاف، افزودن لایه ی نازک بر روی سطوح در جهت اصلاح ویژگی آن و افزایش پتانسیل چاپ و رنگ پذیری موجب توجه صنعت بسته بندی به این فناوری شده است، لذا مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در این صنعت بسیار حائز اهمیت می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.