بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس آنغوزه منطقهی سپیدان استان فارس


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس آنغوزه منطقهی سپیدان استان فارس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس آنغوزه منطقهی سپیدان استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس آنغوزه منطقهی سپیدان استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس آنغوزه منطقهی سپیدان استان فارس :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

فعالیت آنتی اکسیدانی به طور معمول موجب مهار و یا کاهش فعالیت رادیکالهای آزاد میشود. آنغوزه با نام علمی Ferula assa- foetide L. گیاهی چند ساله و علفی، متعلق به تیره چتریان میباشد. صمغ این گیاه خواص درمانی زیادی ازجمله اثرات ضد تشنج، قاعده آور، ضد انگل، اشتهاآور، تقویت حافظه وضد روماتیسم دارد. در این مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس صمغ آنغوزه جمعآوری شده از منطقه سپیدان استان فارس، با روش مهار رادیکالهای آزاد DPPH ( 2,2- diphenyl-1-picrylhydrazyl ( مورد بررسی قرار گرفت. مقدار اسانس لازم برای ۵۰ % رادیکالزدایی ) IC50 ) g/ml 819 / 4 تعیین شد. نتایج نشان داد که اسانس آنغوزه، دارای خاصیت آنتیاکسیدانی مناسبی است و این قابلیت را دارد که جایگزین آنتیاکسیدانهای سنتزی شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.