بررسی فاکتورهای مختلف بر زنذه مانی باکتریهای ماست پروبیوتیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی فاکتورهای مختلف بر زنذه مانی باکتریهای ماست پروبیوتیک دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی فاکتورهای مختلف بر زنذه مانی باکتریهای ماست پروبیوتیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فاکتورهای مختلف بر زنذه مانی باکتریهای ماست پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی فاکتورهای مختلف بر زنذه مانی باکتریهای ماست پروبیوتیک :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
در این مقاله مروری تاثیر دمای انکو باسیون، زمان نگهدارنده، غلظت صمغ زدو، ترتیب تلقیح استارترزنی، اضافه نمودن روغن مارگارین ۳%، اکسیداسیون احیا وهموژنیزاسیون روی ماست پرو بیوتیک بررسی گردیده است. با توجه به زنده مانی پروبیوتیک – ها میزان تلقیح پروبیوتیکها مهم ترین عامل در طول زمان نگهداری بود. غلظت صمغ زدو تاثیرمعنی داری بر زنده مانی پروبیوتیکها ندارد و اینولین تاثیر معنی داری بر زنده مانی باکتریها دارد. افزایش دما اثر تحریک کنندگی بر رشد دارد و نیز کاهش پتانسیل اکسیداسیون احیا و کاهش اکسیژن محلول افزایش قابلیت زیستی پروبیوتیک ها را در پی دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.