بررسی اثر ۱ متیل سیکلو پروپن بر خصوصیات کیفی میوه سیب رقم دو رنگ فرانسه در طول انبار مانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ۱ متیل سیکلو پروپن بر خصوصیات کیفی میوه سیب رقم دو رنگ فرانسه در طول انبار مانی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ۱ متیل سیکلو پروپن بر خصوصیات کیفی میوه سیب رقم دو رنگ فرانسه در طول انبار مانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ۱ متیل سیکلو پروپن بر خصوصیات کیفی میوه سیب رقم دو رنگ فرانسه در طول انبار مانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ۱ متیل سیکلو پروپن بر خصوصیات کیفی میوه سیب رقم دو رنگ فرانسه در طول انبار مانی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

سیب مهمترین میوه مصرفی در تعداد زیادی از کشورهای جهان می باشد، ترکیب ۱- متیل سیکلوپروپن به منظور کاهش ضایعات پس از برداشت، می تواند تأثیر به سزایی در افزایش کیفیت محصولات باغی داشته باشد. به این ترتیب، به منظور بررسی اثر ۱ – متیل سیکلو پروپن بر خصوصیات کیفی میوه سیب در طول انبارمانی، آزمایشی به صورت اسپلیت پلات فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار انجام شد. عامل اصلی مدت زمان انبارمانی در دو زمان مختلف با فاصله دو ماه و عامل فرعی ۱- متیل سیکلوپروپن در سه سطح (شاهد (آب مقطر)، ۰۰۱/۰ و ۰۰۵/۰ میلی مولار ۱- متیل سیکلوپروپان) بود. صفاتی نظیر وزن خشک میوه، استحکام بافت میوه، pH، EC اسیدیته قابل تیتراسیون و مواد جامد محلول کل اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد که افزایش زمان انبارمانی باعث کاهش معنی دار (P<0.01) اسیدیته میوه شد. با کاربرد ۱- متیل سیکلوپروپن اسیدیته و استحکام بافت میوه به طور معنی داری (P<0.01) افزایش و pH و EC میوه به طور معنیداری (P<0.01) کاهش یافت. ۱- متیل سیکلوپروپن تأثیر غیرمعنی داری بر حجم میوه داشت. اثر متقابل دو گانه فقط بر مواد جامد محلول کل تأثیر معنی داری (P<0.01) ایجاد کرد و دوماه اول انبارمانی با کاربرد ۰۰۵/۰ میلی مولار ۱-میتل سیکلوپروپن کمترین TSS را به خود اختصاص داد. با توجه به نتایج کلی از این آزمایش زمان انبارمانی کیفیت میوه را کاهش داد، کاربرد ۱- متیل سیکلوپروپن با تأثیر بر افزایش اسیدیته و استحکام بافت میوه و همچنین کاهش PH و EC تا حدودی توانست این کاهش کیفیت را جبران کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.