اثر غلظتهای مختلف شوری بر پارامترهای رشد، رنگیزه های فتوسنتزی ومقدارپرولین گیاه نخود Cicer arietinum L


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر غلظتهای مختلف شوری بر پارامترهای رشد، رنگیزه های فتوسنتزی ومقدارپرولین گیاه نخود Cicer arietinum L دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر غلظتهای مختلف شوری بر پارامترهای رشد، رنگیزه های فتوسنتزی ومقدارپرولین گیاه نخود Cicer arietinum L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر غلظتهای مختلف شوری بر پارامترهای رشد، رنگیزه های فتوسنتزی ومقدارپرولین گیاه نخود Cicer arietinum L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر غلظتهای مختلف شوری بر پارامترهای رشد، رنگیزه های فتوسنتزی ومقدارپرولین گیاه نخود Cicer arietinum L :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

شوری یکی از مهمترین تنش های محیطی است که تولید محصولات زراعی را تحت تأثیر قرار می دهد. شوری از طریق اعمال تنش های گوناگون به ساختارهای سلولی آسیب می رساند. در این پژوهش اثر تنش شوری بر پارامترهای رشد، مقدار رنگیزه های فتوسنتزی برگها، تجمع پرولیتن نخود زراعی ( Cicer arietinum L ) مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتورطی و در قالب طرح کاملاً تصادفی و با سه تکرار انجام شد. تنش شوری با استفاده ازمحلول NaCl و هوگلند باغلظتهای صفر، ۵۰، ۱۰۰، ۱۵۰، ۲۰۰ میلی مولار در مرحله ۳ تا ۵ برگی اعمال گردیت. در مقایسه با گیاهان شاهد، با افزایش شوری، پارامترهای رشد و مقدار رنگینه های فتوسنتزی کاهش یافت اما میزان پرولینان افزایش یافت. این نتایچ نشان می دهد که با افزایش شوری سطح برگ ومقدار رنگینه های فتوسنتزی نسبت به گیاهان شاهد کاهش یافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.